Dolar 32,4062
%-0.05
Euro 34,7080
%-0.27
Altın 2.433,500
%-0.06
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da feci kaza

Aliağa'da feci kaza

İzmir’in Aliağa ilçesinde, kamyon ile kamyonetin çarpışmasıyla yaralanan 1 kişi, kaldırıldığı hastanede öldü. Yollar yine kan gölü

  • Ege Postası
  • 30.05.2016 - 13:10

Kaza, gece İzmir-Yeni Foça yolu fabrikalar mevkisinde meydana geldi. Yeni Foça-İzmir yolu üzerinde seyir halinde olan Mustafa K. (30) yönetimindeki 35 NHN 16 plakalı kamyonet benzin istasyonundan çıkan Fırat Ç. (23) idaresindeki kamyonla çarpıştı.

Kazada, kamyonet sürücüsü Mustafa K. ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen jandarma trafik ve 112 acil sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla İzmir‘deki bir hastaneye sevk etti. Ağır yaralı Mehmet K., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

KARŞIYA GEÇERKEN... 

Öte yandan, İzmir'in Torbalı ilçesinde, cadde üzerinde karşıya geçmek isteyen 13 yaşındaki bir çocuk, motosikletin çarpmasıyla kaldırıldığı hastanede öldü.
Edinilen bilgiye göre, 13 yaşındaki Azad Ertem, iddialara göre Ödemiş yolu üzeri Subaşı mevkisinde yoldan karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada Ertem'e hızla gelen bir motosiklet çarptı. Azad, çarpmanın etkisiyle ağır yaralanırken, motosiklet sürücüsü kaza yerinden hızla uzaklaştı.

DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI
Azad Ertem'e ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı çocuk Torbalı Devlet Hastanesine kaldırılarak dakikalarca yapılan kalp masajı sonrası hayata döndürüldü. Azad Ertem, daha sonra sevk edildiği İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ ÖNCE KAÇTI, SONRA TESLİM OLDU 
Motosiklet sürücüsü ise daha sonra Tire Jandarma Karakoluna giderek jandarmaya teslim oldu. Zanlı, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.