
Aliağa Futbol'da Hasan Çelik gitti
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta sezonu namağlup şampiyon tamamlayıp adını 2'nci Lig'e yazdıran bazı futbolcularla yollar ayrıldı.
- Ege Postası
- 15.05.2025 - 11:34
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta sezonu namağlup şampiyon tamamlayıp adını 2'nci Lig'e yazdıran Aliağa Futbol'da Eray Akar, Berk Ali Nizam, Ahmet Uzun, Adnan Demir, Mert Altınöz ve Muhammed Düzgüner'de sonra Hasan Çelik'le de yollar ayrıldı. Orta sahada görev yapan 25 yaşındaki futbolcuyla vedalaştı.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "İki sezondur formamızı giyen ve bu yıl yaşadığımız şampiyonlukta pay sahibi olan Hasan Çelik'e kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz" denildi. Aliağa Futbol ile 30 resmi maça çıkan Hasan Çelik 6 kez gol sevinci yaşadı. (DHA)
Yorum Yazın