Dolar 32,2275
%-0.05
Euro 34,8032
%0.37
Altın 2.422,160
%1.21
Bist-100 10.260,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaçatı, Moda ve Sanat Festivali ile renklenecek

Alaçatı, Moda ve Sanat Festivali ile renklenecek

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından İzmir'de tasarım kültürünün gelişmesi ve tekstil sektöründe katma değerin artırılması için gerçekleştirilen Alaçatı MILLFEST Moda ve Sanat Festivali için hazırlıklar sürüyor.

  • Ege Postası
  • 30.05.2015 - 11:44
Tasarımcılar ile son tüketicinin buluşması hedeflenen “Millfest Moda ve Sanat Festivali Alaçatı 2015"in açılışı 31 Temmuz Cuma günü saat 19.30'da Alaçatı girişindeki tarihi değirmenlerin altında gerçekleştirilecek. 3 Ağustos tarihine kadar sürecek olan festivalde Alaçatı birbirinden güzel etkinliklerle renklenecek. Festival, Çeşme Belediyesi'nin katkılarıyla, EGSD organizasyonu ile gerçekleştirilecek. Millfest Moda ve Sanat Festivali Alaçatı kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan 30 genç ve ünlü moda tasarımcısı stand açacak. 

EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, birbirinden değişik ve özgün tasarımlarla bu yılda moda severleri buluşturacaklarını söyledi. Özden, “Festivalimizde genç ve ünlü tasarımcılar bir arada olacak. Tasarımcılar ürünlerini sergilerken, kendilerini de sektöre tanıtma imkanı bulacaklar. Tasarımcılar günlük erkek giyimleri, bayan özel tasarım ayakkabı ve çantaları ,plaj giysileri, plaj terlikleri, özel tasarım takılar, pet giysileri gibi ilginç tasarımları sergileyecek" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.