Dolar 32,5280
%0.28
Euro 34,8032
%0.18
Altın 2.442,900
%0.17
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alaattin Yüksel’den Bayraklı çıkarması!

Alaattin Yüksel’den Bayraklı çıkarması!

Cumhuriyet Halk Partisi eski genel başkan yardımcısı ve İzmir eski Milletvekili Alaattin Yüksel, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde Bayraklı ilçesinde dernek ve esnaf ziyaretleri ile alan çalışması yaptı.

  • Ege Postası
  • 28.03.2024 - 15:39
  • Güncelleme: 28.03.2024 - 15:57

Türkiye Emekliler Derneği Bayraklı Şubesinde düzenlenen toplantıya Bayraklı CHP Belediye Başkan adayı İrfan Önal ve TBMM CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile katıltıldı. Dernek üyeleri; emeklilerin ücret adaletsizliği ve yoksulluk sınırında ki yaşam mücadelesi ile ilgili artık iktidardan yana umutlarının ve beklentilerinin kalmadığını CHP’li yerel yöneticilerden kendilerine sahip çıkmalarını istediklerini ifade etti.

Daha sonra CHP Bayraklı Merkez Seçim Bürosu, Osmangazi ve Fuat Edip Baksı Mahallesi Seçim Bürosunda partililerle bir araya gelen Yüksel’e yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Bayraklı’nın en eski yerleşim yerlerinden Fuat Edip Baksı mahallesinde belediye meclis üyesi adayları ile yapılan esnaf ziyaretlerinde de yine gündem, fahiş kiralar, yüksek enflasyon ve ekonomik kriz oldu.

Balıkesirliler Yardım ve Dayanışma Derneği ziyaretinde yoğun bir katılım ve ilgi ile karşılanan Yüksel’e dernek başkanı Erkan Uzun: ”Alaattin Başkanımız gerek il başkanlığı gerekse milletvekilliği dönemlerinde her zaman derneğimizin yanında olmuş, sorunlarımızla, taleplerimizle yakından ilgilenmiştir. Bizleri bir kez daha onurlandırdıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Alaattin Yüksel ise; Balıkesirliler ile her zaman farklı bir gönül bağı olduğunu anlatarak, “Kuvayi Milliye kenti, cumhuriyet değerlerine gönülden bağlı, üretken, çalışkan Balıkesirli hemşerilerimizin bu seçimde de yine aynı duygu ve düşüncelerle oy kullanmaya gideceklerine inancım tam” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.