Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksünger'den İGC'ye ziyaret

Aksünger'den İGC'ye ziyaret

CHP Bilgi İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen'i makamında ziyaret etti. Görevine tekrar seçilen Dikmen'i kutlayan Aksünger, CHP için yaşama geçirdiği “Liyakat Projesi" hakkında bilgiler verdi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2016 - 12:49
Projeyle partinin hafızasını oluşturacaklarını, katılımcı üyelerin ayıklanacağını kaydeden Aksünger, projenin üyelikten sosyal medyaya kadar uzandığını dile getirdi. Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün MİT TIR'ları haberi nedeniyle casusluktan yargılandığını, ancak iki gazetecinin de iyi savunulamadığını kaydeden Aksünger, "ABD Ulusal Güvenlik Dairesi (NSA) çalışanı Edward Snowden tarafından sızdırılan bilgiler The Guardian ve New York Times gazetelerinde yayınlandı, ancak bu gazetelere casusluk suçlaması yapılamadı" diye konuştu. 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen de, cemiyet olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Son dönem Türkiye'de basının büyük sorunlar yaşadığını kaydeden Dikmen, İGC olarak bu zor dönemde gazetecilerin yanında olmaya gayret ettiklerini söyledi. 
Ziyarette, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, Genel Sekreter Kenan Çimen, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Pala, Sayman Semih Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi İlker Çoban da yer aldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.