Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'dan Engin’e cevap gecikmedi: Benim kahvede olup olmamam onları hiç ilgilendirmez

Akay'dan Engin’e cevap gecikmedi: Benim kahvede olup olmamam onları hiç ilgilendirmez

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in “Bizim örgütümüzde AK Parti çok çalışıyor algısı var. Büyük bir yalan...AK Parti il başkanı ile birlikte 7 ay oldu göreve seçilişimiz, bir gün kahvede görmedim adamı” çıkışına Akay’dan cevap gecikmedi: Bir kere gidip reklamını yapmaktansa, her gün gidip reklamını yapmamak daha iyidir

  • Ege Postası
  • 18.12.2012 - 15:37
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Dikili Belediyesi Başkanvekili seçim sürecinde siyasette fair play örneği sergileyen ve bir araya gelerek olumlu mesajlar veren CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay arasında ‘kahve’ polemiği başladı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin geçtiğimiz hafta sonu Bayraklı’da muhtarları ziyaret etmiş Yamanlar’da girdiği bir kahvede vatandaşlar ile sohbet ederken, “Bizim örgütümüzde AK Parti çok çalışıyor algısı var. Büyük bir yalan.AK Parti il başkanı ile birlikte 7 ay oldu göreve seçilişimiz, bir gün kahvede görmedim adamı” demişti.

AKAY'I KAHVEDE GÖREN VAR M? HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ



"REKLAM YAPMIYORUZ"
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’dan Engin’e cevap geldi. 7 gün 24 saat ilçelere ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden Akay, Engin’e fotoğraflar ile cevap verdi. Kahvede, hastanede, ev ziyaretlerinde çekilmiş fotoğraflarını gösteren Akay şunları söyledi, “ Biz gittiğimiz bütün ilçelerde, esnaf , kahve, hasta ziyaretlerine özen gösteriyoruz. Mutlaka yaparız. Çoğu zaman ben bu ziyaretleri eşimle yaparım. Bunu 24 aydır yapıyorum ve yapacağım. Benim kahvede olup olmamam onları hiç ilgilendirmez. Ben geçenlerde gecenin bir saatinde Bayraklı’da bir engelli vatandaşın evine gittim. Bunlar reklam edilmez. Kahvehaneye gelirsem de reklam edilmez. Yerine göre vatandaşlarla tavla bile oynuyoruz. Düğüne de gidiyoruz.Muhabbetlerimizi her zaman yapıyoruz. Bir kere gidip reklamını yapmaktansa, her gün gidip reklamını yapmamak daha iyidir" diye konuştu.  Akay Engin'e çağrıda bulunarak, " belki okey oynamasını bilmiyordur istiyorsa gelsin tavla oynayabiliriz “dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.