Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ağbaba TFF'den randevu istedi, Göztepeliler isyan etti.... Göztepeli vekil Kaya da tepki gösterdi

Ağbaba TFF'den randevu istedi, Göztepeliler isyan etti.... Göztepeli vekil Kaya da tepki gösterdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Yeni Malatyaspor-Göztepe maçı öncesi, hakem hataları nedeniyle TFF Başkanı Nihat Özdemir’den randevu talep etmesi, Göztepe taraftarlarının tepkisini çekti. Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da “Göztepemiz başarıyı masada değil sahada arayarak, hedeflerine yürümeye devam edecektir” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.01.2022 - 20:59

EGEPOSTASI – Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor-Göztepe maçı, siyasete sıçrayarak iki şehrin milletvekillerini karşı karşıya getirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeni Malatyaspor’un Trabzonspor’a 1-0 yenildiği lig maçındaki hakemin verdiği kararlara sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklamayla tepki gösterdi.

Ağbaba açıklamasında “Takımımıza yapılan haksızlıkları anlatmak ve gerekli önlemlerin alınması için TFF Başkanı Nihat Özdemir’den randevu talep ettik” ifadelerini kullandı.

“BIRAKIN FUTBOLA SİYASET KARIŞTIRMAYI”

Ağbaba’nın Göztepe maçı öncesi Özdemir’le görüşmek için randevu istemesi, Göztepe taraftarlarını kızdırdı.

Taraftarların ‘Göztepe GK’ adlı taraftar hesabı, Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya üzerinden örnek vererek Ağbaba’ya “Bırakın futbola siyaset karıştırmayı, ucuz masa başı oyunlarını. Göztepe’nin her zaman yanında olan Mahmut Atilla Kaya‘nın bir kere böyle bir şey paylaştığını gördünüz mü ? Göztepe maçı öncesi ne oldu da aşka geldiniz sayın Veli Ağbaba?” diye seslendi.

KAYA: MASADA DEĞİL SAHADA 

Göztepelilerin bu çıkışı sonrası Kaya da tartışmalara dahil olarak sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı. 

“Biz, ŞANLI ŞEREFLİ GÖZTEPE taraftarıyız. Göztepemiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, kendi gücüne güvenerek, başarıyı masada değil sahada arayarak, hedeflerine yürümeye devam edecektir. Ne haksızlık yapar, ne de haksızlığa müsaade ederiz!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.