Dolar 50,1498
▲ %0.2
Euro 55,9212
▼ %-0.62
Altın 6.556,394
▼ %-0.6
Bist-100 11.482,60
▲ %1.32

Pzt

2° -8°

Sal

0° -12°

Çar

3° -3°
Afyonkarahisar İl Tarım Müdürlüğü’nden don uyarısı

Afyonkarahisar İl Tarım Müdürlüğü’nden don uyarısı

AFYONKARAHİSAR İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kent genelinde zirai don uyarısında bulundu. Ayrıca şap hastalığı nedeniyle kapatılan hayvan pazarlarının yeniden açılacağı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 07.11.2026 - 10:22

Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, 8 Kasım Pazar gününe bağlayan gece ile 10 Kasım Salı günü saat 10.00’a kadar Afyonkarahisar genelinde hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don beklendiğini bildirdi. Üreticilerin yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları, tarımsal ürünlerini don riskine karşı korumak amacıyla gerekli önlemleri almaları istendi.

Öte yandan, 27 Eylül’de komşu illerde görülen şap hastalığı nedeniyle Afyonkarahisar il genelindeki tüm hayvan pazarlarının, bugün itibarıyla yeniden açılacağı duyuruldu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.