Dolar 32,2588
%-0.06
Euro 34,8268
%0.01
Altın 2.433,350
%0.35
Bist-100 10.069,00
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Adalet yürüyüşü’nde sona gelindi, gözler mitinge çevrildi

‘Adalet yürüyüşü’nde sona gelindi, gözler mitinge çevrildi

Kılıçdaroğlu’nun başlattığı 'Adalet yürüyüşü'nde sona gelindi. Pazar günkü mitinge İzmir çıkarma yapacak. Yaklaşık 500 otobüs dışında özel araçlarla İzmir, İstanbul’a akın edecek. İzmir’den gidenler için sırtında İzmir’in plakası olan ‘35’ ön tarafında ise ‘adalet’ yazılı tişörtler hazırlandı. ‘Adalet yürüyüşü’nde sona gelindi, gözler mitinge çevrildi

  • Ege Postası
  • 08.07.2017 - 11:19

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT TIR’ları soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından Ankara’dan İstanbul’a başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nde sona gelindi.

Gözler pazar günkü Maltepe'de yapılacak 'adalet mitingi'ne çevrildi. Miting günü Kılıçdaroğlu, Dragos'tan miting alanına yalnız yürüyecek.

Yürüyüşün 24. gününde  İzmir’den yoğun katılım var. Partinin İzmir milletvekilleri dışında, PM Üyeleri, YDK üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri ve partililer yürüyüşe katıldı.

YAKLAŞIK 500 OTOBÜS 

Öte yandan İstanbul Maltepe’de Pazar günü saat 18:00’de yapılacak ‘Adalet Mitingi’ne İzmir’den de yoğun katılım olacak.  CHP İzmir İl Örgütü, İstanbul’a yaklaşık 500 otobüsle gidecek. Otobüsler 50’şer kişilik olacak.

Otobüsler ilçelerden Cumartesi akşamı saat 23:00 ile 01:00 arası hareket edecek. Bir çok partili de kendi özel araçlarıyla İstanbul’a gidecek. CHP İzmir İl Örgütüyle birlikte çok sayıda STK temsilcisi de İzmir’den mitinge gidecek.

35 ve ADALET YAZILI TİŞÖRTLER

İzmir’den giden partililer için sırtında İzmir’in plakası olan ‘35’ ön tarafında ise ‘adalet’ yazılı tişörtler hazırlandı. İzmir’den İstanbul’a gidenler '35' yazılı tişörtle toplu bir şekilde miting alanında yer alacak. Partililer ayrıca beyaz şapka takacak.

GÜVEN İSTANBUL'A GİTTİ

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven bir gün önceden İstanbul’a gitti. Güven son gün yürüyüşünde yer alacak.

İzmir’deki hazırlıklarla İl Sekreteri Birgül Değirmenci ilgileniyor. Ege Postası’na konuşan Değirmenci, “ Hazırlıklarımız sürüyor. 500’e yakın otobüsle İstanbul’a gideceğiz. Önceden gidenler oldu. Kendi özel araçlarıyla gidenler olacak. İzmir ciddi bir katılımla mitingde yer alacak. Kumanya su gibi ihtiyaçları CHP İstanbul İl Başkanlığı ev sahibi olduğundan onlar karşılayacak. Otobüsler ilçelerden gece hareket edecek. İstanbul’da İzmir hep birlikte ‘adalet’ diye bağıracak” dedi.

Balbay: Her yürüyüş iz bırakır Bakan adımlarını kadınlara adadı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.