Dolar 32,2447
%-0.09
Euro 35,0272
%-0.16
Altın 2.490,500
%0.98
Bist-100 10.602,00
%2.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekil Sürekli'den Bayraklı'da terör çıkışı

AK Partili vekil Sürekli'den Bayraklı'da terör çıkışı

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bayraklı ilçesini ziyaret eden Sürekli esnafla sohbet ederken, hedeflerinin tek iktidar parti olduğunu belirterek son dönemlerde yaşanan terör olaylarına değindi. Sürekli “Ülkemizin birliğine ve huzuruna yapılan bu alçakça terör saldırıların adalette yeri yoktur. Ülkemiz gerek teknolojisiyle gerek istihbarat gücüyle dimdik ayaktadır. Terörün kökünü kazıyacağız.” dedi. AK Partili vekil Sürekli'den Bayraklı'da terör çıkışı

  • Ege Postası
  • 08.10.2015 - 11:58
1 Kasım seçim çalışmalarına yoğun temposuyla devam eden AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Bayraklı ilçesine ziyarette bulundu. Bölge halkı ve esnafıyla bir araya gelen Sürekli son dönemlerde gerçekleşen terör olaylarına vurgu yaptı. Terörün kökünü kazıyacağız diyen Sürekli “ Son dönemlerde yaşanan terör olaylarını lanetle kınıyorum. Yüreklerimize evlat acısı düşüren vatan hainlerine lanetler olsun.  Ancak sizlerin içi rahat olsun. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Ülkemiz Cumhuriyet Tarihi’nin en büyük terör operasyonlarını gerçekleştirmiştir. 2 ayda 2000 terörist yok edildi. Evet bizlerde evlatlarımızı, kardeşlerimizi kaybettik. Acısını yüreklerimizde sizlerle beraber yaşadık; ancak ülkemiz o hainlerin inlerini başına yıkacak güçtedir. Asla ama asla terör örgütleri hain bölücü emellerine ulaşamayacaklar.  Bizim ülkemizi yıkmaya hiçbir güç yetmez. Ülkemizin birliğine ve huzuruna yapılan bu alçakça terör saldırıların adalette yeri yoktur. Terör örgütlerini destekleyenlere de yazıklar olsun. Türkiye Cumhuriyeti teröründe, vatan hainlerine verilen desteğinde hesabını soracaktır. Ülkemiz gerek teknolojisiyle gerek istihbarat gücüyle dimdik ayaktadır. Terörün kökünü kazıyacağız. Siz yeter ki bizlere inanın” dedi.

MİLLETİMİZ HATA YAPMAZ
Esnaf ile sohbet eden Sürekli onların gözlemlediklerini dinleyerek, sorunlar hakkında bilgi aldı. Yeni projeleriyle 1 Kasım seçimlerine hazır olduklarını söyleyen ve 7 Haziran seçimleri ardından milletimizin verdiği mesajı aldık diyen Sürekli “Bizlere oy verilsin verilmesin Bayraklılara da, İzmirlilere de hizmet veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu bizim milletimize olan asli görevimizdir. Biz geleceğe umutla bakıyoruz. Bizim amacımız tek iktidar parti olarak vatandaşımızın karşısına çıkmaktır. Ancak şunu da biliyoruz ki taktir milletimizindir. Biz halkımızın 7 Haziran’da verdiği mesajı aldık. Milletimiz hata yapmaz, her zaman doğru kararı verir. Hata yaparsa siyasetçiler yapar. Bizlerinde hatası vardı ve o hataların üzerinde durduk. Yepyeni bir vizyonla hatalarımızdan arınmış bir şekilde milletimizin karşısına çıktık. Biz hatalarımızı kabul etmeyi biliyoruz ve inanıyoruz ki başarımızın en büyük kaynaklarından biride bunların farkında oluşumuzdur” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.