Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli'den CHP'li mevkidaşına sert yanıt; Sadece saldırmak “asıl çaresizlik”tir!

AK Partili Sürekli'den CHP'li mevkidaşına sert yanıt; Sadece saldırmak “asıl çaresizlik”tir!

CHP ve AK Parti arasında “Torbalı” tartışması büyüyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a yanıt verirken kullandığı ifadelere AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den cevap geldi. “Saldırı; CHP’nin tek savunma mekanizması oldu!” diyen Sürekli, “Gündem: “Torbalı Belediye Başkanlığı Seçimi” Konu: “CHP’nin yaptığı usulsüzlük”tür. Sadece saldırmak “asıl çaresizlik”tir!” dedi.

  • Ege Postası
  • 29.04.2021 - 15:08

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un vefat etmesinin ardından 27 Nisan'da gerçekleştirilen olağanüstü meclis toplantısının yankıları sürüyor.

Seçimde CHP'nin adayı Mithat Tekin olurken, Cumhur İttifakı'nın adayı aK Partili Özgür Erman Çağlar olmuştu.

CHP’li Tekin'in 3. tur oylamada oyların salt çoğunluğunu alarak başkan seçildiği seçime damgasını vuran konu ise 'telefon krizi' olmuştu.

AK Partili Çağlar, CHP'li meclis üyelerinin oy kullanma kabinine cep telefonuyla girip oylarının fotoğrafladıklarını iddia etmişti.

İddialar üzerine AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli açıklama yaparak seçimi yargıya taşıdıklarını belirtirken, CHP’li meclis üyelerinin hür iradelerine baskı uygulandığını iddia etmişti.

CHP’ye tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da “CHP, İzmir'de yaptığı hizmetlerle değil skandallarla gündeme gelmeye devam ediyor.” açıklamasında bulunmuştu. 

CHP’li Yücel’den Hamza Dağ’a yanıt gecikmemiş ve “Boğazlarına kadar yolsuzluğa, skandala batmış olanların, bu suçlamayı CHP’ye yapmaları kendi pisliklerini örtme çabasıdır. Skandal arıyorsanız; Bakanlığını yaptığı kuruma kendi şirketinden dezenfektan satıp devleti zarara uğratanlara, büro elemanı maaşıyla köşeyi dönen ve pudra şekeriyle beslenen danışmanlarınıza bakın.” demişti.

SÜREKLİ: SALDIRMAK ASIL ÇARESİZLİKTİR

CHP’li Yücel’in sert yanıtına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli cevap verdi.

Sürekli, CHP’li mevkidaşına sosyal medyadan yanıt verirken şu ifadeleri kullandı;

“Saldırı; CHP’nin tek savunma mekanizması oldu! Dolayısıyla, hatırlatmakta yarar görüyoruz: Gündem: “Torbalı Belediye Başkanlığı Seçimi” Konu: “CHP’nin yaptığı usulsüzlük”tür.

Ve tekrar etmekte de yarar görüyoruz ki; “CHP, Torbalı seçiminde özgür iradenin elini, kolunu bağlamıştır! Demokrasiyi ve hukuku ezip geçerek kötü bir sınav vermiştir.”

Konu; belgeleriyle yargıya taşınmıştır. Bundan sonrasını aydınlatacak olan hukuktur! Yaptıklarıyla ilgili tek kelime etmeden; kamuoyunu bir açıklamaya değer bulmadan, sadece saldırmak ise “asıl çaresizlik”tir!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.