Dolar 32,2255
%0.19
Euro 35,1853
%0.27
Altın 2.482,100
%0.58
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kurtuluş'a 6 kurşun!

AK Partili Kurtuluş'a 6 kurşun!

AK Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Kendisini polis olarak tanıtarak evine giren şahıs Kurtuluş’u ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı. Kendisini Polis olarak tanıtarak gelen şahıs dehşet saçtı

  • Ege Postası
  • 30.05.2019 - 21:25

EGEPOSTASI-  İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan Ak Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı ve iş adamı Ahmet Kurtuluş, yaklaşık 6 ay cezaevinde hapis yattıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kurtuluş, bugün akşam saatlerinde evinde silahlı saldırıya uğradı. Olay, bugün akşam saatlerinde İsmail Cem Caddesi üzerindeki, güvenlikli bir sitede oturan Kurtuluş'un evinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Kurtuluş, evinde olduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, üzerinde polis yeleği bulunan bir kişinin evden çıktıktan sonra otomobille uzaklaştığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Kurtuluş’a ilk müdahaleyi yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan Kurtuluş'un durumunun kritik olduğu belirtildi. Saldırganın yakalanması için güvenlik güçlerinin çalışmaları sürüyor.

Öte yandan olay sırasında evde sadece Kurtuluş’un 5 yaşındaki oğlunun olduğu iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.