Dolar 40,7386
%0.07
Euro 47,5626
%0.46
Altın 4.386,720
%0.26
Bist-100 10.955,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İnan'dan Çeşme çıkışı: 'Bugün çözdük!'

AK Partili İnan'dan Çeşme çıkışı: 'Bugün çözdük!'

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, yıllardır süren Çeşme su krizinin "laf yerine icraat" yaklaşımıyla sona erdiğini duyurdu. İnan, sosyal medya paylaşımında, "1,7 milyar TL’lik yatırım sayesinde yarımadanın turizmi, esnafı ve ekonomisine hayat veriyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 09.08.2025 - 17:48
  • Güncelleme: 09.08.2025 - 18:05

Yapılan açıklamada, söz konusu dev yatırımın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın özverili çalışmaları sayesinde gerçekleştirildiği vurgulandı. İnan, ayrıca AK Parti'nin “vitrin değil eser bırakma” felsefesine uygun hareket ederek kalıcı çözümler ürettiğini söyledi.

Bu kapsamda DSİ tarafından hayata geçirilen Karareis Barajı, Salman Barajı Ortak Deposu, iletim hattı ve arıtma tesisi projesi gibi büyük ölçekli yatırımlarla yıllık 3,7 milyon metreküp arıtılmış suyun Çeşme’ye ulaştırılacağı belirtiliyor. 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.