Dolar 32,2632
%-0.05
Euro 34,9292
%0.3
Altın 2.436,440
%0.48
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hotar'dan bayrak mesaisi

AK Partili Hotar'dan bayrak mesaisi

İzmir’de yaklaşan genel seçimler öncesi en çalışkan isimlerin başında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar geliyor.

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 13:14
EGEPOSTASI- Hotar, yoğun seçim temposuna rağmen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir'de yapacağı mitinge 24 saat kala miting hazırlıklarını yerinde inceledi. Körfezden miting alanına gelecek  gemileri kendi elleri ile süsledi. Hotar gece yarısı yaptığı çalışmayı kendisine ait twitter sayfasından “Sayın Başbakanımızın Gündoğdu Meydanı'ndaki mitingine katılacak teknelerimizi büyük bir coşku ile süslüyoruz.” diyerek takipçilerine duyurdu.



GECE İKİ ALANDA ÇALIŞMAYA DEVAM
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapığı mitingde istenilen kalabalığa ulaşılmadığı için sıkıntı yaşayan AK Parti’de işler bu kez sıkı tutuluyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar, Başbakan Davutoğlu’nun katıldığı yemekten hemen sonra mitingin son hazırlıklarını yerinde kontrol etti. Soluğu hazırlıkların yapıldığı alanda alan Hotar, yapılan çalışmaları yerinde izledi. Sokaklarda yapılan çalışmaların ardından, Miting alanına gitti ve oradan Sahilevleri, Güzelbahçe barınaklarında miting alanına gelecek olan gemilerde yapılan hazırlıkları kontrol ederken çalışmalara destek verdi.  Kendi eliyle AK Parti bayraklarını bağladı. Hotar’a gece boyunca AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Emrun Sulayıcı da eşlik etti. Hotar'ın sabah saat 05.30 sıralarında evine gittiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.