AK Partili Eroğlu’ndan Helil Kınay’a ‘Uğantaşlar’ göndermesi!
Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Eşitlik Eylem Planı toplantısında Başkan Helil Kınay eşitlik ve hak odaklı hizmet vurgusu yaparken, AK Parti Grup Başkan Vekili Fırat Eroğlu sosyal medyadan ‘Uğantaşlar’ göndermesi yaptı.
- Ege Postası
- 18.02.2026 - 15:42
- Güncelleme: 18.02.2026 - 15:44
EGEPOSTASI- Karabağlar Belediyesi, Yerel Eşitlik Eylem Planı Dış Paydaşlar Toplantısı’nı gerçekleştirerek ilçede hak odaklı, eşitlikçi ve erişilebilir hizmet anlayışını güçlendirmeye yönelik bir çalışma gerçekleştirdi.
Toplantıda konuşan Başkan Helil Kınay, ilçede herkes için adil, erişilebilir ve hak odaklı bir yaşamın sağlanmasının belediyenin önceliği olduğunu vurguladı. Yerel Eşitlik Eylem Planı’nın yalnızca bir belge değil, somut adımlar içeren bir yol haritası olduğunu ifade eden Kınay, Karabağlar’da fiziki dönüşüm kadar toplumsal ve hizmet odaklı dönüşümü de hedeflediklerini belirtti.
EROĞLU’ NDAN KINAY’A ‘UĞANTAŞLAR’ GÖNDERMESİ!
Karabağlar Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Fırat Eroğlu ise gerçekleşen toplantı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Eroğlu, belediyedeki tartışmalı aile olan ‘Uğantaş’lara göndermede bulunarak tepki gösterdi. Eroğlu, “Uğantaşlar Karabağlar’dan büyüktür’ imasında bulundu.
2 yıldır uygulama;
— Fırat EROĞLU (@firateroglu) February 18, 2026
Uğantaşlar>Karabağlar https://t.co/1S5alToLgx
Yorum Yazın