Dolar 32,3901
%-0.1
Euro 34,6043
%-0.57
Altın 2.386,310
%-2
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki göndermesi: Yakında tebdil-i kıyafet gezmek zorunda kalacak

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki göndermesi: Yakında tebdil-i kıyafet gezmek zorunda kalacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de hal esnafını ziyaret ettiği sırada esnafın belediyeleri şikayet ettiği anlara ait görüntüleri paylaşarak, "CHP Genel Başkanı her İzmir’e gelişinde vatandaştan benzer tepkiler alıyor.Sn. Kılıçdaroğlu milletvekilli olduğu İzmir'de yakında ya sokağa çıkamayacak duruma gelecek ya da artık İzmir'e gelince tanınmamak için tebdil-i kıyafet gezmek zorunda kalacak." dedi. Dağ'ın ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de açıklama yaptı. Sürekli, "CHP'li Belediyelerle artık vatandaş karşı karşıya! Fazla söze hacet yok!" dedi.

  • Ege Postası
  • 13.03.2021 - 11:53

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında sabah saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Buca Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek esnaf ile sohbet etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte esnafın sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, sohbet sırasında bir esnaftan, "Işıkkent-Pınarbaşı yolu öldürüyor bizi. Arabalarımızın alt takımı kalmadı. İzmir'e en iyi hizmet eski belediye başkanı İhsan Alyanak yaptı. O rahmetli olduktan sonra İzmir'e hizmet verilmedi ama şimdi yollarımız hiç iyi değil. Bu iki, beş senelik bir durum değil. Bu 20 senelik bir birikim. Sizden ricamız belediyelerimiz güzel çalışsın." eleştirisi aldı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu benzer bir tepkiyi geçtiğimiz Şubat ayında sel felaketi sonrası geldiği İzmir'de, esnaf ziyareti gerçekleştirdiği Güzelyalı'da almıştı. 

Bugünkü tepkinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medyadan konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Dağ, bir esnafın Kılıçdaroğlu'na eleştirileri sıraladığı anlara ait görüntüleri paylaşarak, "CHP Genel Başkanı her İzmir’e gelişinde vatandaştan benzer tepkiler alıyor. Sn. Kılıçdaroğlu milletvekilli olduğu İzmir'de yakında ya sokağa çıkamayacak duruma gelecek ya da artık İzmir'e gelince tanınmamak için tebdil-i kıyafet gezmek zorunda kalacak." ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ: SADECE BİZ SÖYLEMİYORUZ

Dağ'ın ardından İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de sosyal medyadan yaptığı açıklamayla tepkisini şu sözlerle ortaya koydu: "Sadece biz söylemiyoruz! En temel hizmetleri veremeyen CHP'li Belediyelerle artık vatandaş karşı karşıya! Fazla söze hacet yok!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.