Dolar 32,3552
%-0.25
Euro 34,7075
%-0.1
Altın 2.437,590
%-0.04
Bist-100 9.991,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’den Hülya Onaylı’nın ailesine taziye ziyareti

AK Parti’den Hülya Onaylı’nın ailesine taziye ziyareti

İzmir'de, tramvay Köprü durağında güvenlik görevlisi olan Hülya Onaylı (38), tuvalet ihtiyacı için yolun karşısındaki bir iş yerine geçmeye çalışırken, otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Onaylı’nın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 26.09.2022 - 13:54

EGEPOSTASI- İzmir'in Konak ilçesinde geçtiğimiz hafta yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı güvenlik görevlisi Hülya Onaylı hayatını kaybetti. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Onaylı’nın acılı ailesini ziyaret etti. 

Taziye ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Mahmut Atilla Kaya, ‘’ Elim bir olay sonucunda Rahmet-i Rahman'a kavuşan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tramvay durağında görevli belediye işçisi Hülya Onaylı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Kederli ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun’’ ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.