AK Parti'ye yakın gazeteciden dikkat çeken 'Bilal Erdoğan' uyarısı
AK Parti'ye yakın gazeteci Emre Ercis, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
- Ege Postası
- 26.11.2025 - 19:10
AK Parti'nin içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra partinin başına kimin geçeceği konusu tartışılmaya devam ediyor.
Partinin içinden gelen kulislerden edinilen bilgilere göre, partinin genel başkanlığı için ismi geçenler arasında Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, damadı Baykar Makina Sanayi sahibi Selçuk Bayraktar ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yer alıyor.
Kamuoyuna da yansıyan bu tartışmalar sürerken AK Parti'ye yakın gazeteci Emre Ercis’ten AK Parti’ye bir ‘uyarı’ geldi.
Ercis, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına Genel Başkan olarak Bilal Erdoğan düşünülüyorsa şimdiden geçmiş olsun. Bilal Erdoğan'ın Genel Başkanı olduğu AK Parti %5'i geçemez ve ilk seçimden sonra tabela partisi olur."
Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına Genel Başkan olarak Bilal Erdoğan düşünülüyorsa şimdiden geçmiş olsun. Bilal Erdoğan'ın Genel Başkanı olduğu AK Parti %5'i geçemez ve ilk seçimden sonra tabela partisi olur.
— Emre Ercis (@e_ercis) November 25, 2025
Yorum Yazın