Dolar 39,0223
%0.23
Euro 44,5790
%0.69
Altın 4.201,010
%-0.07
Bist-100 9.356,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den Görkem Duman'a 'sera' çıkışı: 'Kamu malına nasıl sahip çıkamadıklarını beyan etmiştir'

AK Parti'den Görkem Duman'a 'sera' çıkışı: 'Kamu malına nasıl sahip çıkamadıklarını beyan etmiştir'

AK Parti Buca Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burçin Kevser Sevil, Buca Belediyesi'ne ait seradaki su deposuna tuz konulmasına ve seranın güvenliğini sağlayamayan Belediye Başkanı Görkem Duman'a tepki göstererek sorumlular hakkında suç duyurusu çağrısında bulundu. Sevil, "Belediye Başkanı bir sabotaj iddiasıyla belediyeye ve kamu malına nasıl sahip çıkamadıklarını açıkça beyan etmiştir. Belediye Başkanının yapması gereken; olay hakkında vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulunmak ve idari soruşturma başlatmaktır." dedi

  • Ege Postası
  • 24.05.2025 - 16:40
  • Güncelleme: 24.05.2025 - 17:52

AK Parti Buca Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burçin Kevser Sevil, Buca Belediyesi'ne ait seradaki su deposuna tuz konulmasına sonrası sorumlular hakkında suç duyurusu çağrısında bulundu.

AK Parti Buca Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Burçin Kevser Sevil'in açıklaması şu şekilde,

"Buca Belediyesine ait serada yetişen bitkiler bir gecede kurumuş her açıdan vicdanları yaralayan  bir olay meydana gelmiştir. Kapalı alanda kalan su depoları ve seranın bakım koşullarında büyük bir zafiyet olduğu anlaşılmakla birlikte Belediye Başkanı bir sabotaj iddiasıyla belediyeye ve kamu malına nasıl sahip çıkamadıklarını açıkça beyan etmiştir.

İDARİ SUÇ DUYURUSU ÇAĞRISI

Sera Bucalıların parasıyla kurulmuş , Buca Belediyesi sorumluluğunda bir yerdir. Buraya sahip çıkılmaması ve iddia olunduğu gibi sabotaja kurban gitmesi akıl alır gibi değildir. Belediye Başkanının yapması gereken; olay hakkında vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulunmak ve idari soruşturma başlatmaktır. Buca Belediyesi AK Parti meclis üyeleri olarak da adli ve idari soruşturmayı yakından takip edeceğimizi , Belediye Başkanı bu adımları atmazsa bizlerin gerek adli gerek idari suç duyurusunda bulunarak bu işin sorumlularının gereken cezayı almaları için mücadele edeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiririm."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.