Dolar 32,2580
%0.05
Euro 34,8148
%0.04
Altın 2.434,110
%0.07
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti adayı Ceyhun: 'İzmir hizmetlerimizle büyüyecek'

AK Parti adayı Ceyhun: "İzmir hizmetlerimizle büyüyecek"

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, AK Parti iktidarının verdiği sözlerin arkasında durduğunu ve gerçekleştirdiğini söyledi. Ceyhun, “İktidarın 13 yıllık geçmişine bakıldığı zaman yapılan hizmetlerin mühürleri görülüyor. Ne diyoruz biz; ‘Onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor. İzmir bizim hizmetlerimizle büyüyecek" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2015 - 14:20
“Sözlerimiz buharlaşmaz”

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Karaburun ilçesinde parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İzmir’in tüm ilçeleriyle birlikte gelişimi ve dünyaya duyurulması için yol haritasının hazır olduğunu kaydeden Ceyhun. “Bizim sözümüz söylendikten sonra uçmaz, buharlaşmaz, yok olmaz. Bizim sözümüzün altında kalbimizin mührü vardır. Geçmişte yaptığımız hizmetlerin mührü vardır. Onun için tutmayacağımız, tutamayacağımız sözü vermeyiz, verdiğimiz sözün de sonuna kadar arkasında oluruz” diye konuştu.

Sevgi seli…

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’e müjdelerle geldiğini ve Başbakanlık Ofisini açtığını kaydeden Ceyhun, şunları söyledi; “İzmir, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu büyük bir heyecanla karşıladı. Gündoğdu Meydanı’nı dolduran vatandaşlarımız, kardeşlerimiz Başbakanımıza tam anlamıyla sevgi seliyle eşlik etti. Böylesine görkemli mitingi organize eden, emeği geçen AK Parti İzmir İl Başkanlığı ve tüm teşkilatımıza bende teşekkür ediyorum.

Başbakanlık Ofisi ve Konak Tüneli

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sabah saatlerinde törenle açılışını gerçekleştirdiği Başbakanlık Ofisi ile artık Ankara’ya direk ulaşacağına dikkat çeken Ceyhun, şöyle devam etti; “Başbakanımız İzmir’e müjdelerle geldiği gibi daha önce söz verilen ve tamamlanan projelerin de açılışını yaptı. İzmir’in trafik sorununa önemli oranda rahatlık sağlayacak olan Konak Tüneli’nin de açılışını gerçekleştirdi” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.