Dolar 32,5218
%0.26
Euro 34,9335
%0.55
Altın 2.430,690
%-0.33
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Seferihisar'dan İZSU önergesi

AK Parti Seferihisar'dan İZSU önergesi

AK Parti  Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Tsunami sonrası temizlik sırasında yoğun su tüketimi yapan Sığacık esnafının İZSU faturalarının tahsil edilmemesini Seferihisar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi meclislerine taşıdıklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2020 - 14:33

Seferihisar AK Parti  Belediye Meclis grubu, Sığacık esnafının tsunami gününde zorunlu kullandığı fazla su sebebiyle yüksek gelen İZSU faturalarını Seferihisar Belediyesi’nin ardından,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne de taşıdı.

Seferihisar Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda AK Parti Grup Başkan Vekili Ümit Cingöz tarafından dile getirilen İZSU faturaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda AK Parti gurubu tarafından önerge olarak meclise sunuldu.

Sığacık’ta gerçekleşen tsunami sonucu mağdur olan esnafın zorunlu olarak kullandığı fazla su tüketimlerinin ardından gelen yüksek İZSU faturalarında esnemeye gidilmesi gerektiği ile ilgili sunulan önergenin "Esnaf, Bütçe ve Tüketici Haklarını Koruma Komisyonları"na havalesi kabul edildi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Konunun takipçisi olacaklarını ifade eden AK Parti Seferihisar İl Başkanı Ahmet Aydın, "Önergemiz şu anda İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin ilgili komisyonlarında. En kısa sürede olumlu bir sonuç alacağımızdan şüphemiz yok. Sığacık esnafı kullandığı su ile sadece kendi mekanını değil yol park gibi kamuyu ait olan alanları da temizlemiştir. Bir yandan devletimiz maddi olarak esnafımızı desteklerken öbür taraftan fahiş fatura bedellerini İZSU’nun tahsil etmesi toplum vicdanını zedeleyecektir. AK Parti olarak konunun takipçisiyiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.