Dolar 32,2703
%0.03
Euro 34,9774
%-0.01
Altın 2.446,070
%-0.01
Bist-100 10.173,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'da proje tanıtım heyecanı

AK Parti Karşıyaka'da proje tanıtım heyecanı

AK Parti Karşıyaka'da proje tanıtım heyecanı. İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu ve Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç, Karşıyakalıları proje lansman toplantısına davet etti. AK Parti Karşıyaka'da proje tanıtım heyecanı

  • Ege Postası
  • 06.03.2019 - 14:36

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu yazılı açıklama ile projelerini tanıtacakları lansmana Karşıyakalıları davet etti. 

Çiftçioğlu yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

"Yaklaşık 60 günden bu yana sahada Belediye Başkan Adayımız Ayda Maç'ın öncülüğünde tüm teşkilat olarak sokak sokak, kapı kapı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde Karşıyakamızın tüm paydaşları ile diyaloglar kurarak kentimizin ihtiyaçlarını ve sorunlarını beraber tespit ediyoruz. Karşıyakamıza yakışır, Karşıyakamıza nefes aldıracak vizyon projeler geliştirdik. Belediye Başkan Adayımız Ayda Maç'ın proje insanı olması ve belediyeciliği bilen biri olmasından dolayı Karşıyakamız çok şanslı. 7 Mart Perşembe günü saat 19.00'da Karşıyaka Hikmet Şimşek Kültür ve Sanat Merkezi'nde daha güzel bir Karşıyaka için proje lansman toplantısı düzenliyoruz. Karşıyakalıları davet ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.