Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir kampta stres attı

AK Parti İzmir kampta stres attı

AK Parti İzmir Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri stratejilerini belirleyeceği üç günlük kampta sters atmayı da ihmal etmedi. Kampın ilk gün akşamı halı saha maçı yapan teşkilat üyeleri, Gümüldür kampı ile 24 Haziran seçimlerine daha dinamik girmeyi planlıyor. Öte yandan kampın ikinci gününde İl Başkanı Aydın Şengül’ün, “Ramazan’da sahur ve iftar programları bizim için çok önemli kapı kapı dolaşacağız. Kimseyi ihmal etmeyeceğiz. Her biriniz milletvekili adayı gibi çalışacaksınız" dediği öğrenildi. Teşkilat üyeleri maç yaptı

  • Ege Postası
  • 12.05.2018 - 10:21

EGEPOSTASI- Menderes'in turistik bölgesi Gümüldür'de kampa giren AK Parti İzmir il, ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları 24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor. Kampın ilk günü basına kapalı yapılan toplantılarının ardından akşam soluğu sahada alan teşkilat üyeleri kampı daha zinde geçiriyor.

İl Başkanı Aydın Şengül, Milletvekili Atilla Kaya, İl Yöneticisi Aykut Dikencik ile Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş'ın da oynadığı futbol maçının bir hayli keyifli geçtiği öğrenildi. 

Vekil Kaya sosyal medya hesabından, “İl Başkanlığımızın Özdere'de başlayacak olan kampı öncesinde teşkilat mensuplarımızla birlikte yeşil sahada ter döktük. Teşkilat mensuplarımızın yeşil sahadaki performanslarını seçim sürecindeki çalışmalarına da yansıtacaklarına inancım tam. Bu kadro iş yapar” notuyla paylaştı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün çağrısıyla iki günlük kampa giren teşkilat toplantılarda moral motivasyon bulurken aynı zamanda yeni oluşturulan il ve ilçe teşkilatları da kaynaşıyor.  Yorucu seçim çalışması öncesinde enerji depolayan teşkilat üyeleri, kamp boyunca ayrıca seçimde teşkilatların nasıl bir strateji, yol ve yöntem izleyeceği konusunda istişareler  yapılıyor.

ŞENGÜL'DEN TEŞKİLATA MESAJ

Sandık örgütlenmesi, Ramazan ayı programları ve seçim çalışmalarının masaya yatırıldığı kampta teşkilata seslenen İl Başkanı Aydın Şengül’ün, “Ramazan’da sahur ve iftar programları bizim için çok önemli kapı kapı dolaşacağız. Kimseyi ihmal etmeyeceğiz. Her biriniz milletvekili adayı gibi çalışacaksınız. Yeni oluşturulan il ve ilçe yönetimlerini de bizzat takip edeceğim. Performanslarını ölçeceğiz. Seçim Koordinasyon Merkezi faaliyetlerine ne kadar katılıp katılmadıklarını inceleyeceğiz. Gerekiyorsa çalışmayan ile yollarımızı ayırırız” dediği ifade edildi.

Teşkilatın kitlelerin olduğu yerleri ihmal etmemesini isteyen Şengül, “Hastaneler, hasta ziyaretleri önemli buralara da gideceğiz. Kahvehanelere ziyaretler yapıp kendimizi anlatacağız. Her ilçe kapasitesine göre iftar programları yapacak. Kimsenin ‘milletvekili aday listesi açıklansın da ona göre bakarız’ demesini istemiyorum. Kimse bu durumu beklemeden listelerde ön sıralarda yer alacakmış gibi çalışacak. Teşkilatımız da kendisine destek verecek” dediği öğrenildi. Öte yandan İl Başkanlığınca seçim öncesinde İzmir genelinde yaklaşık 250 bin kişiyle birebir buluşma planlanıyor.

Teşkilatların girdiği kampta, yalnızca İl Danışma Meclisi toplantısı ile İl Kadın Kolları Kongresi basına açık olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.