Dolar 32,3821
%-0.12
Euro 34,7808
%-0.06
Altın 2.410,810
%-1
Bist-100 10.100,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de gündem revizyon

AK Parti İzmir'de gündem revizyon

AK Parti İzmir’de gündem teşkilatta revizyon. İlçelerde yeniden yapılanma için İl Başkanı Bülent Delican’ın talimatıyla Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan bugün itibariyle ilçe turuna çıktı.Kalkan, motivasyon kaybı, yorgunluk, teşkilata bağlılık ve yönetim kurulu toplantılarına katılım gibi konularda çalışma yapacak. Hazırlanacak rapor sonrası revizyon yapılması gereken ilçelerle ilgili son kararı genel merkez verecek.

  • Ege Postası
  • 20.08.2014 - 13:34
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yönetim kurulunun ardından yürütmeyi de açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, kolları sıvadı ve  ilçe teşkilatlarına yönelik revizyon için düğmeye bastı. Delican’ın talimatıyla, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yunus Kalkan bugün itibariyle ilçe turuna çıktı. İlk olarak Bakırçay Havzası’na giden Kalkan, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarıyla bir araya gelecek.Kalkan teşkilatların fotoğrafını çekecek.  Kalkan, motivasyon kaybı, yorgunluk, teşkilata bağlılık ve yönetim kurulu toplantılarına katılım gibi konularda çalışma yapacak.İlçe başkan ve yönetimleriyle yapılacak istişare sonrası Kalkan, Delican’la birlikte detaylı bir analiz yapacak. Hazırlanacak rapor sonrası son sözü genel merkez söyleyecek. Bazı ilçelerde sadece yönetim bazı ilçelerde ise başkan da değişecek.

TEŞKİLATIN FOTOĞRAFINI ÇEKECEĞİZ
Çalışmanın startını Bergama, Dikili ve Kınık’tan verdiğini ifade eden Kalkan,  “teşkilatları tanımak, görüşlerini almak ve durumlarını gözlemlemek dışında gündemimizde bir şey yok. Güzelce teşkilatın filmini  çekeceğiz. İl başkanımızla birlikte analiz yapacağız. Hazırlayacağımız raporu da genel merkeze ileteceğiz” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.