Dolar 32,2596
%0.05
Euro 34,7495
%0.21
Altın 2.396,190
%0.12
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 2 yeni SKM

AK Parti İzmir'de 2 yeni SKM

AK Parti İzmir'de yoğun tempoda yaşanacak çalışmalara kolaylık sağlaması ve ilçelerde kurulacak seçim ofislerini koordine amacıyla her iki bölgede de birer seçim koordinasyon merkezi kuruldu. 1. Bölge’de merkezin adresi Karabağlar, 2. Bölge’deki merkezin adresi ise Karşıyaka oldu. 2. Bölge’de koordinasyon merkezinin başında, AK Parti Çiğli İlçe eski Başkanı Adnan Yılmaz duracak. 1. Bölge’de ise merkezin başında İl eski başkan yardımcısı Rahmi Taştan yer alacağı öğrenildi. Her iki bölgeye SKM

  • Ege Postası
  • 26.04.2015 - 11:27
EDA EBRU NANECİ - AK Parti İzmir’de, parti binasında bulunan seçim koordinasyon merkezi dışında, yoğun tempoda yaşanacak çalışmalara kolaylık sağlaması ve ilçelerde kurulacak seçim ofislerini koordine amacıyla her iki bölgede de birer seçim koordinasyon merkezi kuruldu.  1’inci Bölge’de seçim koordinasyon merkezi olarak, adaylardan Necip Nasır’ın seçim bürosu olarak açılan Karabağlar Belediyesi eski Hizmet Binası kullanılacak. 2. Bölge’de ise seçim koordinasyon merkezinin adresi Karşıyaka oldu. İl Başkanlığı,  SKM için Yeni Girne’de  ofis tuttu. Her iki seçim koordinasyon merkezi adayların üssü olarak da kullanılacak.



2. BÖLGE YILMAZ’A EMANET
2. Bölge’de koordinasyon merkezinin başında il yöneticisi, Çiğli AK Parti İlçe Eski Başkanı Adnan Yılmaz olacak. Yılmaz yerel seçimlerde partinin Çiğli Belediye Başkan Adayı olmuş, son il kongresinde ise il yönetimine girmişti. Birinci bölgede ise merkezin başında il eski başkan yardımcısı Rahmi Taştan'ın yer alacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.