Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İYİ Parti'ye ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İYİ Parti'ye ziyaret

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, silahlı saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 31.03.2023 - 14:02
  • Güncelleme: 31.03.2023 - 14:02

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, silahlı saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kabaktepe, “Amasız ve fakatsız, bu ve benzeri terör hadiselerinin, şiddet hadiselerinin karşısında durmaya devam etmemiz lazım, devam edeceğiz. Bugün İYİ Parti’mize İstanbul’da gerçekleştirilen bu terör saldırısı, hain saldırı hakikaten en derin bir şekilde hepimizi üzdü. Hiçbir gerekçe, soru işareti, ünlem işareti, virgül işareti, noktalı virgül koymadan bu tip hain saldırıları gerçekleştiren, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı durmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, silahlı saldırı düzenlenen İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Kabaktepe, şunları söyledi:

“Hakikaten çok müessif bir hadise. Şiddetli bir şekilde kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Amasız ve fakatsız, bu ve benzeri terör hadiselerinin, şiddet hadiselerinin karşısında durmaya devam etmemiz lazım, devam edeceğiz. Bugün İYİ Parti’mize İstanbul’da gerçekleştirilen bu terör saldırısı, hain saldırı hakikaten en derin bir şekilde hepimizi üzdü. Üzüldük kelimesi ile ifade etmek yetersiz kalıyor. Hem demokrasimize hem birliğimize, hem kardeşliğimize, demokrasi hayatımızın varlığının göstergesi olan partilerimize bu ve benzeri saldırıları en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bunu kınamanın ötesinde; bunu hem davranışlarımızla hem sözlerimizle kınamaya devam edeceğiz.

Sayın Genel Başkan Meral Hanım da yukarıdaydı, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Tüm İYİ Parti camiasına, milletimize geçmiş olsun diliyorum. Umarım en kısa sürede, bu hain saldırıyı gerçekleştirenler, yakalanır. Çünkü ülkemizde ve Türkiye’de gerek insanımıza yönelen, gerek kurumlarımıza yönelen, gerek siyasilerimize yönelen veya partilerimize yönelen bu tür şiddet olaylarının karşısında hep beraber bir sıradağ gibi en ufak bir esneme yapmadan durmayı başarmamız lazım.

Biz her zaman, hep beraber, hep birlikte 85 milyon olarak hiçbir gerekçe, soru işareti, ünlem işareti, virgül işareti, noktalı virgül koymadan bu tip hain saldırıları gerçekleştiren, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı durmaya devam edeceğiz, devam etmeliyiz diyorum.” (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.