Dolar 32,7882
%0.06
Euro 35,0729
%-0.05
Altın 2.452,410
%-0.23
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: Demokrasi kenti Aydın’ı istiyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: Demokrasi kenti Aydın’ı istiyoruz

Yaklaşan seçimler öncesi Aydın’da çalışmalara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, demokrasinin başkenti olan bu şehirde yerel yönetime halkın teveccühüyle talip olduklarını söyledi. Turistik Park'ta düzenlenen...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 16:11
Yaklaşan seçimler öncesi Aydın’da çalışmalara katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, demokrasinin başkenti olan bu şehirde yerel yönetime halkın teveccühüyle talip olduklarını söyledi. Turistik Park'ta düzenlenen toplantıda, yerel seçimlerde aday olacaklara mesaj veren Soylu, “AK Parti, 10 yılda ülkemizde destanlar yazdı. AK Parti'de destan yazan bu kadrolar kadar en az çalışacaksınız ki ondan sonra bir şeye talip olacaksınız.” dedi.

Aydın’ı sadece bir şehir olarak görmediklerini, demokrasinin başkenti ve Adnan Menderes’in memleketi olarak gördüklerini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Soylu, "Aydın’ı sadece saf bir Aydın olarak değerlendirmiyoruz. Burası çok acılar çekti, sıkıntılar çekti, zorluklar gördü. Çok mağduriyetlerle karşı karşıya kaldı ama şükürler olsun ki bugün her birimiz bu noktada huzur içerisindeyiz. Aydın halkının teveccühüyle biz Aydın halkına hizmet etmek istiyoruz. Aydın'ı, halkının hayat kalitesinin çok daha iyi bir noktaya geldiği bir şehir haline getirmek istiyoruz. Aydın’da yerelde varız veya yokuz, hükümetin bütün hizmetlerini bugüne kadar ayırmaksızın Aydınla paylaşan bir siyasi heyet var. Eğer Aydın AK Parti'ye bu ehliyeti verirse ki biz bu ehliyete talibiz, şunu çok açık yüreklilikle ifade etmeliyim, demokrasinin başkenti olarak nitelendirilen bütün güzelliğiyle Aydın’a hizmet etmek istiyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Bunu Aydınlıların kararına bırakıyoruz.” şeklinde konuştu.

Soylu'nun muhtarlara ve partililere seslendiği toplantıya AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın İl Başkanı Sadık Atay ve Merkez İlçe Başkanı Gökhan Öktem de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.