Dolar 44,7367
%0.02
Euro 52,7997
%0.01
Altın 6.962,300
%0.01
Bist-100 14.202,00
%1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
7 kişin öldüğü kazada yeni gelişme!

7 kişin öldüğü kazada yeni gelişme!

Burdur'da meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü korkunç kazada flaş bir gelişme yaşandı. Olayda, kazaya karışan TIR'ın sürücüsü tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 13.04.2026 - 13:18
  • Güncelleme: 13.04.2026 - 14:24

Burdur'un Bucak ilçesinde 7 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin gözaltına alınan TIR sürücüsü tutuklandı.

AA'da yer alan habere göre Isparta-Antalya kara yolunda tarım işçilerini taşıyan minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu 7 kişinin öldüğü kazada yaralanan TIR şoförü Gürkan Gür, hastanedeki tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı.

Karakoldaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

NE OLMUŞTU?
Kargı Tüneli çıkışı Karaöz mevkisinde 8 Nisan'da Adil Özkan'ın (63) kullandığı tarım işçilerini taşıyan minibüs ile Gürkan Gür yönetimindeki çekici ve bir TIR çarpışmıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Adil Özkan ile minibüste bulunan eşi Gülsüm Özkan (61), Zeynep Minaz (23), Hayrınsa Karaca (53), Elmas Yüce (40), Cemile Çakır (60) ve Yeter Gümüş'ün (61) hayatını kaybetmiş, TIR'ın sürücüsüyle minibüsteki Esin Keskin (33) ve Zülgariye Öztürk (45) yaralanmıştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.