Dolar 32,3797
%-0.18
Euro 34,7979
%0.16
Altın 2.441,470
%0.11
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
5 ilde ihale ve sahtecilik operasyonu

5 ilde ihale ve sahtecilik operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, 'ihaleye fesat karıştırma' ve 'resmi belgede sahtecilik' iddiasıyla 27 şüpheliye yönelik bu sabaha karşı İstanbul merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. Aralarında Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda şüpheli yakalandı.

  • Ege Postası
  • 01.04.2022 - 08:27

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; örgütlü olarak 'ihaleye fesat karıştırma' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından aralarında Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bu sabaha karşı da İstanbul, Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir'de eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyonlarda, Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınanlar arasında eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın da bulunduğu öğrenildi. Toprak, halen DSP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Operasyonlar kapsamında çalışmaların sürdüğü bildirildi. (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.