Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
24 Haziran’da bu millet sizi sandığa gömecek

24 Haziran’da bu millet sizi sandığa gömecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefet ittifakına yüklendi: Tek vaadi yıkmak olanları bu millet 24 Haziran’da sandığa gömecek. Milletim hizmet siyasetinden yanadır

  • Ege Postası
  • 11.06.2018 - 06:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Bulvarı'ndaki mitingde Denizlililer'e hitap etti. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

HANGİ YÜZLE KARŞIMA ÇIKIYOR': lkemizi bugünlere getirmek için çok emek verdik. yeri geldi vesayetin, yeri geldi teröristlerin saldırılarına maruz kaldık. Bay Muharrem'den, Bay Kılıçdaroğlu'ndan terörle mücadele konusunda bir söz duydunuz m? Amerika'dan gelen telefonlarla Feto'yu aklamaya, Edirne'de cezaevi ziyaret edip PKK'yı arkalamaya çalışmaktan başka bir gayretini duydunuz m? 53 tane evladımızın şehit edilmesine yol açan zatı Edirne'de cezaevinde ziyaret ediyor. Bu Bay Muharrem hangi yüzle benim karşıma çıkıyo? Üzerine titrediğimiz ne varsa hedef aldılar.

ADAM GİBİ ADAM OLACAKSIN: Bay Muharrem sen birinci çıkamazsan istifa edecek misi? Allah'ın izniyle milletim seni de sandığa gömecek. Milletim hizmet siyasetinden yanadır. Bay Muharrem çırak bile değil. Senin Genel Başkanın bile ha keza öyle. Biz çıraklığımızı belediye başkanlığında atlattık. Şimdi sizden büyük ustalık için icazet istiyoruz. Davos'ta one minute dedik işi bitirdik. Birleşmiş Milletler'de dünya 5'ten büyüktür dedik. Onlara öğrettik. Bu liderlik işidir. Bay Muharrem bu iş öyle laf ola beri gele değil. Adam gibi adam olacaksın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletim seni de sandığa gömecek"

 MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ: Denizli'ye şanına uygun bir stadyum yapıyoruz. Denizlispor'u Süper Lig'de görmek istiyoruz. Eski stadı millet bahçesine çeviriyoruz. Şehir hastaneleri projelerimiz arasında Denizli de var. Bay Kemal, Muharrem Efendi yalan söylüyor. Ne diyorlar fakir fukara sefil falan filan. Yalan konuşmayın dürüst olun.

AHLAK DİYE BİR ŞEY YOK: Kadıköy'de hırsız Erdoğan diye bağırtıyor. Kimi, kendi tabanını. Bağırtan kim, Muharrem. Hangi delilin var terbiyesiz. Man Adaları davasında yargı sizi 197 bin liraya mahkûm etti. Bunlarda terbiye diye bir şey yok, ahlak diye bir şey yok. Ne olacak' 24 Haziran'da benim milletim inşallah sizi sandığa gömecek.

SEN İSKAMBİLE DEVAM ET: Millet kıraathanelerini bu adam öğrenmemiş. Cello bunlar cello. Bunların hayatı yalan zaten. Bunların kıraathanenin ne olduğunda haberi yok. Eskiden bu kıraathanelerde iskambil oynarlardı, kumar oynarlardı. Bay Muharrem kıraathanenin manası şudur okuma evi. Bu kıraathanelerde kitaplar olacak, internet olacak Bay Muharrem. Kek ve çay olacak. Orada senin gibi iskambil atmayacaklar, okey taşlarını sallanamayacaklar. Yaparsa AK Parti yapar. Ama Bay Muharrem bundan anlamaz. İnşallah Denizli'ye de yapacağız. Bay Muharrem burada iskambil yok, okey yok. Biz istiyoruz ki gençlerimizin okuma kültürünü geliştirelim. Ama senin derdin başka. Sen iskambile devam et, okeye devam et.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

BİR KÜÇÜK KILIÇDAROĞLU: Rozetini çıkarmakla tarafsız olduğunu sanıyor. Aslında o yakasından partisinin rozetini çıkarmadı. Partisi onu başından savmak için sahaya sürdü. CHP'nin faşizmi bunların içine işlemiş. Adı halk olan ama tüm tarihi halk düşmanlığıyla dolu olan partiden zaten başka türlüsü de çıkmazdı. Bir ayda gördük ki Muharrem de başımıza kesildi bir küçük Kılıçdaroğlu. Aslı bir yanda çakması bir yanda ama ikisini toplasan bir başkan etmiyor. Tayyip Erdoğan'a sataşarak, AK Parti'ye saldırarak sadece kendi partileri içindeki konumlarını tahkim etmeye çalışıyorlar.

SEN KİMSİN YA': Malatya'da Türkiye Esnaf Sanatkârlar Odası'nın iftarı var. Ben oraya davetliyim. Malatya'nın protokolü olarak Metin Temel Paşa da orada. Konuşmanın bir yerinde alkışladı. Nasıl alkışlarsın diyor. Sen kimsin y? Ben anayasanın amir hükmü gereğinde Silahlı Kuvvetler'in başkomutanıyım. Sayın Muharrem sen çırak bile değilsin. Başkomutanını dinlemeye geliyor. Ama alışacaksın bunlara.

İŞGAL OLABİLİRDİ: Bunlar "Afrin'e girmeyin" dedi. Bunlara kalsaydı bizim güney bölgemiz Allah göstermesin işgalle karşı karşıya gelebilirdi.

İSTİKLAL VE İSTİKBAL MESELESİ: 24 Haziran'da mesele, Türkiye'nin istiklali ve istikbali meselesidir. Her kim, 24 Haziran'ı hırslarının, öfkelerinin, kırgınlıklarının hesap yeri gibi görürse sadece kendinin değil, evlatlarının da geleceğini tehlikeye atar.

TEK VAADİ YIKMAK: Bir tarafta 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyütmüş bir Cumhurbaşkanı adayı ve onun partisi. Diğer tarafta tek vaadi yıkmak, kapatmak olan bir anamuhalefet adayı ve onun partisi.

REHAVETE KAPILMAYALIM: Sandıkları boş bırakmayalım. Tatile gidip sandığı ihmal etmeyin. Nasıl olsa okullar kapandı deyip rehavete kapılmayın. SABAH

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.