Dolar 47,7111
%0.18
Euro 55,1881
%0.32
Altın 6.660,545
%2.59
Bist-100 13.779,39
%-0.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
2 kişinin öldüğü dünür kavgasında yeni gelişme: damadın da olduğu 4 şüpheli tutuklandı

2 kişinin öldüğü dünür kavgasında yeni gelişme: damadın da olduğu 4 şüpheli tutuklandı

Aydın'ın Söke ilçesinde dünür iki aile arasında çıkan, Umut Çabaş (38) ile Doğan Işık'ın (29) hayatını kaybettiği silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan aralarında damat Cüneyt Demirtaş'ın da olduğu 4 şüpheli tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 25.07.2026 - 13:16
  • Güncelleme: 25.07.2026 - 15:49

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Işık ve Demirtaş aileleri arasında kız alıp verme meselesi ve aile içi geçimsizlik nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Taraflar pompalı tüfek ve tabancayla birbirine ateş açtı. Olayda 7 kişi yaralandı. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tarafları ayırmaya çalışırken yaralanan Umut Çabaş (38), kurtarılamadı.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Hastanedeki tedavisi süren yaralılardan Doğan Işık da dün yaşamını yitirdi. Diğer 5 yaralının tedavisi sürerken, Demirtaş ailesinden damat Cüneyt Demirtaş, Ramazan Demirtaş, Mehmet Nuri Demirtaş, Seyfettin Demirtaş gözaltına alındı. Şüpheliler aynı gün sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.