Dolar 32,4547
%0.1
Euro 34,7609
%-0.12
Altın 2.428,760
%-0.26
Bist-100 10.083,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
15 bin polisle büyük operasyon

15 bin polisle büyük operasyon

Dün akşam İstanbul'un 39 ilçesinde 15 binin üzerinde polisin katılımıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı.

  • Ege Postası
  • 21.09.2014 - 09:42
Operasyona, ilçe emniyet müdürlükleri ile Terör, İstihbarat, Organize Suçlar, Narkotik, Güvenlik, Asayiş, Önleyici Hizmetler, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, Güven ve Yunus timleri katılıyor. Bir polis helikopteri de havadan destek verdi..
Özellikle terör, asayiş ve narkotik konularında çalışma yürüten ekipler, organize suç örgütlerine yönelik de baskınlar gerçekleştirildi.

İlçelerde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlenirken, her ilçenin meydan ve merkezi noktalarında şüpheli görülen kişilerin GBT sorgusu, üst araması yapıldı, araçlar kontrol edildi.
Asayiş ekipleri ve Yunus timleri, Tarlabaşı'ndaki metruk binalarda arama yaptı. Narkotik köpeği "Polo" da metruk binalarda uyuşturucu madde aramalarına katıldı.
Tarlabaşı'nda ekiplerin kapısını "koçbaşı" ile kırarak girdiği bir binada, farklı miktarlarda extacy hap, eroin ve kokain ele geçirildi.

15 binin üzerinde polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonla ilgili detaylı bilginin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok tarafından verileceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.