Dolar 45,6152
%0.06
Euro 53,0474
%0.01
Altın 6.610,150
%-0.76
Bist-100 13.634,00
%-2.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Mahallemde Maç Var Turnuvası' Semicenk konseriyle sona erdi

'Mahallemde Maç Var Turnuvası' Semicenk konseriyle sona erdi

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu yıl üçüncüsünü organize ettiği ve 74 mahalle takımının katıldığı 'Mahallemde Maç Var Futbol Turnuvası' final maçında Buldan ilçesinin 4 Eylül Mahallesi şampiyon oldu. Maçı Süper Lig hakemi Halil Umut Meler yönetirken, karşılaşma sonrası şarkıcı Semicenk konser verdi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2026 - 15:25
  • Güncelleme: 06.06.2026 - 17:39

Atatürk Stadyumu'nda dün saat 20.00'de düzenlenen ve toplamda 74 mahalle takımının katıldığı 'Mahallemde Maç Var Futbol Turnuvası' Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi ile Buldan 4 Eylül Mahallesi arasında oynanan final maçıyla sona erdi.

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'in yönettiği maçta Buldan 4 Eylül Mahallesi rakibini 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılaşmanın ardından şarkıcı Semicenk konser verdi.

Konser arasında şampiyon olan takıma kupası Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger ve Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç tarafından verildi.

Kupa törenin ardından Semicenk konserine devam etti. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı etkinlikte Semicenk, A Milli Futbol Takımı için bestelediği 'Tek Yürek' adlı şarkıyı da ilk kez bir konserinde söyledi.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.