Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüzbinlerce öğretmeni ilgilendiriyor... Bakan Özer tarih verdi

Yüzbinlerce öğretmeni ilgilendiriyor... Bakan Özer tarih verdi

Öğretmenlerle ilgili önemli gelişmeleri paylaşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi, inşallah bu ay içinde TBMM'ye gelecek." dedi. Ayrıca öğretmen Bilişim Ağı'nın (ÖBA) kurulduğunu belirten Bakan Özer, ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulanacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2021 - 20:12

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ‘Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi’yle ilgili olarak açıklamada bulundu. Bakan Özer teklifin bu ay içinde Meclis’e geleceğini aktardı.

TBMM Genel Kurulunda, Milli Eğitim Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2022 yılı bütçelerinin görüşmelerine başlandı. Genel kurul çalışmalarına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer burada bir konuşma yaptı.

ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU TEKLİFİ BU AY MECLİS'E GELİYOR

Öğretmenlerin merakla bekledi 'Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'yle ilgili olarak da açıklamada bulunan Bakan Özer, teklifin bu ay içinde Meclis'e geleceğini bildirdi.

ÖĞRETMENLERİN AŞILANMASIYLA İLGİLİ

Öğretmenlerin aşılanmasıyla ilgili de konuşan Bakan Özer, "Öğretmenlerimizin en az iki doz aşı oranları toplum ortalamasının hep üzerinde seyretti ve giderek de artmaya devam etti." dedi.

MESLEKİ GELİŞİM EĞİTİMİ UZAKTAN EĞİTİMLE DÜZENLENECEK

Uzaktan eğitimde seçenekleri zenginleştirmek adına Öğretmen Bilişim Ağı'nı (ÖBA) kurduklarını aktaran Bakan Özer, "Bu platformu ilk kez 21 Ocak-7 Şubat 2022 tarihleri arasındaki 2 haftalık tatilde uygulayacağız. Bu tarihler arasında öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimlerini uzaktan eğitim olarak düzenleyeceğimizin müjdesini de buradan duyurmak isterim." ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.