Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7964
%0.19
Altın 2.507,870
%0.94
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla Belediyesi kayyımı ve Kaymakamı görevden alındı, yerine o isim atandı!

Urla Belediyesi kayyımı ve Kaymakamı görevden alındı, yerine o isim atandı!

İzmir'de Urla Belediyesi kayyımı ve Urla Kaymakamı Önder Can, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden aldı. Can'ın yerine Antalya'nın Kemer ilçesi kaymakamı Murtaza Dayanç atandı.

  • Ege Postası
  • 29.12.2020 - 15:44

İçişleri Bakanlığı, İzmir’in Urla ilçesinde belediyede kayyım olarak görev yapan ilçe kaymakamı Önder Can’ı görevden aldı.  

Kaymakam Can, 'FETÖ soruşturması' kapsamında tutuklanan Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz'un yerine belediye başkanlığına kayyım olarak atanmıştı.

Aydın iline Köşk Kaymakamı olarak atanan Önder Can'ın yerine Antalya'nın Kemer ilçe Kaymakamlığı görevini yapan Murtaza Dayanç atandı. Kaymakam Dayanç ayrıca Urla Belediye Başkanlığı'nda kayyım olarak da görev yapacak.

Kaymakam Murtaza Dayanç

Önder Can, 2017 yılında Urla Kaymakamı olarak atanmıştı. 2019 yerel seçimlerden sonra Urla Belediye Başkanı seçilen İbrahim Burak Oğuz‘un FETÖ terör örgütüne üye olmaktan tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile Urla Kaymakamı Önder Can “kayyım” olarak Urla Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürütüyordu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.