Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü türkücü ölümden döndü! Tatlıses'ten mesaj var!

Ünlü türkücü ölümden döndü! Tatlıses'ten mesaj var!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da ölümden döndü. Tatlıses'in içerisinde olduğu otomobil Yalıkavak'ta şarampolden yuvarlandı. Tatlıses’in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Hastane odasından açıklama yapan sanatçı, "Arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Sizleri seviyorum." dedi. Tatlıses, akşam saatlerine doğru hastaneden taburcu oldu.

  • Ege Postası
  • 25.08.2022 - 11:48

Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpışan İbrahim Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kazada ağır hasar alan aracın içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

ARACIN ÇEVRESİNE ÇARŞAF GERİLDİ

Olay yerine gelen ekipler minibüste sıkışan Tatlıses'i kurtardı. Ünlü türkücü, vinç yardımıyla ambulansla hastaneye götürüldü. Bu anlarda basının görüntü alması engellendi.

"BENİ VİNÇLE BURADAN ÇIKARIN"

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, ünlü türkücünün “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Kazada yaralanan toplam 5 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

KURTARILMA ANI

İbrahim Tatlıses kaza sonrası otomobilinden çıkarılırken böyle görüntülendi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN "GEÇMİŞ OLSUN" TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazası geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, sağlık durumları hakkında bilgi aldığı İbrahim Tatlıses ve diğer yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

ÇOCUKLARI OLAY YERİNDE

Kaza haberini alan İdo Tatlıses ve bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlıses de kaza yerine geldi.

Babasıyla mahkemelik olan Ahmet Tatlıses de kurtarma çalışmalarında yer aldı.

HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜ

Tatlıses, hastane odasından yayınladığı video ile sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Instagram'dan açıklamada bulunan türkücü, akşam sahne alacağını söylerek, "Arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Akşam görüşmek üzere. Sizleri seviyorum." şeklinde konuştu.

Bir süre hastanede müşahede altında tutulan türkücü, ardından taburcu edildi.

İbrahim Tatlıses, 2004’te de trafik kazası geçirmişti. Tatlıses, KKTC'de geçirdiği trafik kazasında kulağının arkasından hafif şekilde yaralanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.