Dolar 32,4774
%0.5
Euro 35,0075
%-0.16
Altın 2.328,740
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umutoğulları Karabağ’a ateş püskürdü: Bir daha arkamdan konuşursan…

Umutoğulları Karabağ’a ateş püskürdü: Bir daha arkamdan konuşursan…

Gazeteci Mithat Umutoğulları, Bayraklı Belediyesi eski Başkanı Hasan Karabağ’ın kendisi hakkında ortaya attığı ‘TV35’i ona ben kurdurttum’ şeklindeki iddiasına sert bir yanıt verdi. Karabağ’ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Umutoğulları, “O televizyonu alnımın akıyla ben kurdum. Benim emeğimi sahipleniyor ya, bana nerede ne kadar para vermiş? Belediyeden reklam mı vermiş? Çıkıp söylesin. Ben buradan Hasan Karabağ’ı son kez uyarıyorum. Bir daha benimle ilgili ağzını açarsan seni bütün İzmir’e rezil ederim. Ağzından çıkanı kulağın duyacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.05.2022 - 09:01

EGEPOSTASI – Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyük İzmir TV’de yayınlanan 8. Gün programında, önceki dönem Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Umutoğulları, 2018 yılında TV35 adıyla kurduğu, daha sonra ismi değişen ve geçtiğimiz yıl da devrettiği İzmir’in ulusal yayın yapan televizyon kanalı TR35’i kendisine kurdurduğunu iddia eden Karabağ’a sert tepki gösterdi.

Umutoğulları kanalı tamamen kendi emeğiyle kurup, 3 yıl boyunca yönettiğini ve bu süreçte Karabağ’dan tek bir kuruş destek almadığının altını çizerken, Karabağ’a da “10 yıl seni sırtımda taşıdım. Arkamdan konuşuyorsun, ayıp ediyorsun. Bir gün bile arkandan konuşmadım. Eğer konuşursan bundan sonra ben de konuşacağım. Hodri meydan!” diye seslendi. 

Umutoğulları’nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“KARABAĞ EGOLUDUR, ŞİŞİRİLMEYİ SEVER”

“Bundan 3 yıl önce, 10 yıl beraber siyaset yaptığım Bayraklı Belediyesi eski Başkanı Hasan Karabağ’ın başına vahim bir olay geldi. Ben de bu olayın şahitlerinden birisiyim. Mahkemeye gidip, ifademi verdim. Hasan Karabağ’ın belediye başkanlığı bittikten sonra kendisiyle görüşmedim. Ben 1-2 bayramda kendisini aradım. Egolu birisidir, şişirilmeyi sever. Telefonu yüzüme kapattı. Ama yaşça küçük olduğum için üzülmedim. Büyüğümüzdür dedim. Çünkü benim hayatımda değer verdiğim insanların statüsü önemli değildir. 

“KARABAĞ’IN TV35’İN KURULUŞUNDA BEŞ KURUŞ EMEĞİ YOKTUR”

Asıl konuşmak istedim konu, birkaç gazeteci arkadaşım röportaj yapmış. Röportajdan sonra benimle ilgili bir konu geliyor. Hasan Karabağ, Serdar Sandal’ı Bayraklı Belediye Başkanlığı’na Cemalettin Alper’le (CHP Bayraklı eski İlçe Başkanı) benim atadığımı söylüyor. Ne öyle bir tasarrufumuz, ne de öyle bir gücümüz vardı. Herkese ‘TV35’i Mithat’a ben kurdurttum’ diyormuş. Ben arkadaşlar aracılığıyla haber gönderdim. ‘Başkan bu konuda yalan söylüyor, ben hayatımda hiç kimseden para dilenmedim. Hasan Karabağ’ın bu televizyonun kuruluşunda beş kuruş emeği yoktur. Yalan söylemesin’ dedim. Tabii sonra ‘Ben öyle bir şey konuşmadım’ demiş. Öncelikle şunu söyleyeyim. Biz TV35’i kurduğumuzda kanal 4 defa incelemeden geçti. Paranın nereden geldiği, harcamaları nasıl yaptığımız kuruşu kuruşuna incelendi. Ortalama 1,5 milyon lira civarı para yatırdık biz televizyon için.

“BANA NE KADAR PARA VERMİŞ? ÇIKIP SÖYLESİN”

Ben Hasan Karabağ’a soruyorum. Benim emeğimi sahipleniyor ya, bana nerede ne kadar para vermiş, havale mi yapmış, belediyeden reklam mı vermiş? Çıkıp söylesin. Ben 10 yıl boyunca ne bir gün para talep ettim, ne de ‘Bana bunu yap’ dedim. Yapmayacağını biliyorum çünkü. Ama benim babam da olsa benim emeğim üzerinden yaptığım başarıyı sahipleniyorsa kusura bakmasın. Kimse yalan söylemeyecek. 

“BİR DAHA ARKAMDAN KONUŞURSAN…”

Ben buradan son kez uyarıyorum. Bir daha bir kişi ‘Televizyonu Mithat’a ben kurdum’ diyorsa yalancının, sahtekarın tekidir. Kimse benim emeğim üzerinden kalkıp siyaset yapmasın. O televizyonu alnımın akıyla ben kurdum. 3 yıl bu televizyonu aslanlar gibi ayakta tuttuk, 3 yılın sonunda da bayrağı devrettik. Herkesin konuşacağı çok şey var. Mahkeme kararı kalktığında asıl o zaman konuşacağım. Ben buradan Hasan Karabağ’ı son kez uyarıyorum. Bir daha benimle ilgili ağzını açarsan seni bütün İzmir’e rezil ederim. Ağzından çıkanı kulağın duyacak. Benimle ilgili konuştuklarına dikkat et, insan birazcık utanır. 10 yılımız iyi kötü geçti. Sen mazbatayı teslim ettiğin güne kadar Bayraklı Belediyesi’nin kapısını açmadım. Serdar Sandal ‘Gel yanımda dur’ dedi. Ben de ’10 yıl boyunca Hasan Karabağ’la siyaset yaptım. Mazbatayı aldığın güne kadar durmam’ dedim ve gelmedim. Ama Hasan Karabağ ne kadar küfür ettiği, beğenmediği adam varsa şimdi hepsini etrafında topluyor. İnsanın bir duruşu olacak. Ben karakteri sağlam bir adamım. Yanında durduğum adamı başımın üstünde taşırım. 10 yıl seni sırtımda taşıdım. Arkamdan konuşuyorsun, ayıp ediyorsun. Bir gün bile arkandan konuşmadım. Senin yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Ben konuşmadım, sen mi konuşuyorsun? Eğer konuşursan bundan sonra ben de konuşacağım. Hodri meydan!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.