Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üç eski genel başkan İkinci Yüzyıl Vakfı kurdu

Üç eski genel başkan İkinci Yüzyıl Vakfı kurdu

Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla yola çıkan İkinci Yüzyıl Enstitüsü Vakfı, özgürlük, hukuk, demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik gelişmeyi içine alan yeni bir Türkiye modelinin oluşmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Ege Postası
  • 15.11.2021 - 08:32

Cumhuriyet'in 2. yüzyılına iki yıl kala İkinci Yüzyıl Vakfı kuruldu.  Vakfın Danışma Kurulu'nda CHP ve SHP'de genel başkanlık yapan Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Murat Karayalçın yer aldı. Kurulda DYP ve İYİ Parti kökenli Ayfer Yılmaz, DSP'li Uluç Gürkan, CHP'li Sencer Ayata ve Rıza Türmen'in yanı sıra HDP'den de Ayhan Bilgen ve Ahmet Türk bulunuyor.

Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla yola çıkan İkinci Yüzyıl Enstitüsü Vakfı, özgürlük, hukuk, demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik gelişmeyi içine alan yeni bir Türkiye modelinin oluşmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Vakıf Başkanı Sarı, siyaset üstü bir yaklaşımla çalışacaklarını belirtti. Sarı, dünya çapındaki büyük dönüşümlerin, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına damgasını vuracağına dikkat çekti. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.