Dolar 32,3425
%0.28
Euro 35,1172
%-0.01
Altın 2.309,400
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TR35’e iki güçlü isim!

TR35’e iki güçlü isim!

İzmir’in ulusal yayın yapan tek televizyon kanalı TR35 yeni yayın dönemine daha da güçlenerek giriyor.

  • Ege Postası
  • 14.09.2021 - 13:21

EGEPOSTASI- Yaklaşık 2 buçuk yıl önce yayın hayatına başlayan, İzmir’in yerelden ulusala ve dünyaya açılan penceresi olan ve tek ulusal kanalı TR35 yeni yayın döneminde kadrosuna iki güçlü ismi katarak yoluna devam ediyor. Yayın hayatına 5 Mart 2019’da başlayan kanal kısa sürede yalnızca İzmir’in değil ulusalda ve Avrupa ülkelerinde yaşayan İzmirlilerin takip ettiği ve İzmir özlemini giderdiği bir yayın platformu haline geldi. 

Öte yandan TR35 yeni yayın dönemine sürpriz program ve yapımlarla iddialı bir şekilde hazırlanırken kadrosuna iki güçlü ismi kattı. TR35, İzmir’in yakından tanıdığı, sevilen programcılardan Deniz Olgun ve yine önemli ulusal kanallarda görev almış Figen Avcıoğlu ile yeni yayın dönemine güçlü bir şekilde giriyor.

Deniz Olgun ‘Haber Aktif’ programıyla TR35 ekranlarında boy gösterecek, Figen Avcıoğlu ise gündüz haber kuşaklarında İzmir’de, Türkiye’de ve dünyada olup bitenleri sizlere aktaracak.

Deniz Olgun Kimdir?

Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler, Medya ve İletişim lisans mezunu olan Olgun, Müjdat Gezen Sanat Okulu’nda tiyatro ve Başkent İletişim’de de diksiyon eğitimi aldı. Bugüne kadar BenTv Ana Haber ve siyaset programı, EgeTv haberler ve siyaset programı, Günaydın Tv Genel Yayın Yönetmenliği, Medya Manşet Haber sitesi ve gazetesi Genel  Yayın Yönetmenliği gibi görevlerde bulundu.

Ayrıca pek çok belediye, kurum ve kuruluş protocol ve özel gün- gecelerinde sunum yaptı. Son olarak yine EgeTv’de Siyaset Programı ve Yapımcılığı görevini yürütüyordu.

Figen Avcıoğlu kimdir?

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Avcıoğlu ise, sırasıyla Radyo Class Haber spikerliği, SKY TV ve SKY Radyo’da haber spikerliği, TGRT Pazarlama Kanalı reklam seslendirme ve ekran önü, Kanal T TV program sunuculuğu, TV 8 Haber Merkezi ve TV program sunuculuğu görevlerinde bulundu.

TR35 ve Ege Postası ailesi olarak ailemize katılan her iki isme de “hoş geldiniz” der “başarılar” dileriz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.