Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’da hüzünlü veda: İsmail Uygur son yolculuğuna uğurlandı

Torbalı’da hüzünlü veda: İsmail Uygur son yolculuğuna uğurlandı

Solunum rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, son yolcuğuna uğurlandı. Uygur için Torbalı Kültür Merkezi’nde anma töreni yapıldı. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Cenaze töreninde konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Verdiği hizmetleri Torbalı halkı unutmayacaktır. Ben huzurunuzda kendisine teşekkür etmek isterim. Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 19.04.2021 - 17:01

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur düzenlenen törenle toprağa verildi.Uygur’un cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Başkanı Deniz Yücel, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları Kılıçdaroğlu’nu Torbalı girişinde karşıladı. Karşılamanın ardından Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’ne hareket edildi. 

57 yaşındaki Uygur için ilk olarak Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde resmi tören gerçekleştirildi.

Uygur'un Türk bayrağına sarılı naaşı, zabıta görevlilerinin omuzlarında Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi bahçesinde oluşturulan tören alanına taşındı.

Törene Uygur'un eşi Afet Uygur, kızı Ege ve oğlu Efe'nin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri, CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın, TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanları ve Uygur’un yakınları katıldı.

Torbalı Kültür Merkezi’nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın konuşma yaptı.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın “Çok üzgünüm. Belediye başkanımı kaybettim ama o benim kardeşimdi. Ben hakkımı helal ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK EMEKLER VERDİ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cenaze töreninde yaptığı konuşmada üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi;

 “Torbalı'ya gelirken güzel bir afiş bizi karşılıyor. Torbalı'ya hoşgeldiniz diye gülümseyen bir belediye başkanı. Büyük hizmetleri var. Büyük emekler verdi. Asıl bundan sonra yapacağı şeyler çok önemliydi. Kendisini hastanede ziyaret ettiğimde, aklımın ucundan bile geçmedi ölüm. Gayet güzel, gülümseyerek, espri yaparak İzmir'den ayrılmıştık. Fakat dün akşam gelen haber bizi derinden yaraladı. Kendisini Torbalı’ya adamış bir belediye başkanını bugün yolcu ediyoruz. Mevlana bunu bir düğün günü olarak tanımlıyor. Ama gönül isterdi ki bütün o hizmetleri yerine getirsin. Verdiği hizmetleri Torbalı halkı unutmayacaktır. Ben huzurunuzda kendisine teşekkür etmek isterim. Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağ olsun” 

Bazı katılımcıların göz yaşlarına hakim olamadığı törende, belediye çalışanları tabuta karanfil bıraktı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Uygur ailesine taziye dileklerini iletti.

İsmail Uygur'un cenazesi, Kültür Merkezi'ndeki törenin ardından Fatma Topalan Camisi'ne getirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tabuta omuz verdi. Camide kılınan cenaze namazının ardından Uygur'un naaşı Torbalı Kabristanı’na defnedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.