Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da yangın paniği! Başkan Uygur dumandan etkilendi

Torbalı'da yangın paniği! Başkan Uygur dumandan etkilendi

Torbalı Belediye Başkanı İsamil Uygur ve ailesi yaşadıkları apartmanda çıkan yangında dumandan etkilendi. Belediye Başkanı İsmail Uygur, "Tedbir amaçlı hastaneye sevk edildik. Genel sağlık durumumuz gayet iyi" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.03.2021 - 08:18

 İzmir'in Torbalı ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenen belediye başkanı ile 6 kişi hastaneye kaldırıldı.  

Alınan bilgiye göre, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur (57) ile ailesinin de yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki  5 katlı apartmanın 2. katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. 

Alevlerin yükseldiğini görenler durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Alevler apartmanı sararken dumandan etkilenen 3. katta yaşayan İsmail Uygur, eşi Afet ve kızı Ege Uygur komşuları tarafından uyandırılarak dışarı çıkarıldı. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangında dumandan etkilenen Uygur ailesi ile 4 komşusuna ilk müdahale olay yerinde yapıldı. 

Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İsmail Uygur ile eşi Afet Uygur 112 Acil Servis ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Dumandan etkilenen Ege Uygur ile 4 bina sakini tedavilerinin ardından taburcu edildi. Uygur çiftinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.  

"Sağlık durumumuz iyi"

Belediye Başkanı Uygur, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dün gece saat 03.00 sularında oturduğum apartmanda çıkan yangın nedeniyle dumandan ailem ile birlikte etkilendik. Tedbir amaçlı hastaneye sevk edildik. Genel sağlık durumumuz gayet iyi. Tüm komşularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerine yer verdi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.