Dolar 32,5178
%0.01
Euro 34,8481
%0.53
Altın 2.429,090
%-0.15
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tire ve Urla'da çıkan orman yangınları kontrol altına alındı

Tire ve Urla'da çıkan orman yangınları kontrol altına alındı

İzmir Urla’nın ilçesindeki orman yangının kontrol altına alınıp soğutma çalışmalarına başlanmasının ardından bu kez de Tire ilçesinde bir yangın başladı. Tire'nin kırsal Yeğenli Mahallesi yakınlarında, ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

  • Ege Postası
  • 09.06.2022 - 15:56

İzmir'in Urla ilçesi Kuşçular mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle bir saat sonra kontrol altına alındı.

Yangın, öğle saatlerinde Urla ilçesi Kuşçular mevkiinde meydana geldi. Yangını söndürmek amacıyla bölgeye 3 helikopter, 2 uçak, 21 arozöz, 2 dozer, 5 su tankeri yönlendirildi.

Ekipler yangına, havadan ve karadan müdahale etti. Rüzgarın da etkili olduğu bölgede yangın bir saat sonra kontrol altına alındı. Bölgede çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Tire’deki orman yangını kontrol altında

Tire ilçesinde çıkan orman yangını da havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı.,

Bu akşam saat 18.20 sıralarında, Tire'nin kırsal Yeğenli Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ve belediye ekiplerini harekete geçirdi.

Yangına 2 söndürme uçağı, 2 helikopter ve 8 arazözün yanı sıra çok sayıda iş makinesi ve yer ekibi ile müdahale edilmeye başlandı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevlere müdahale aralıksız sürdü. Yangın, 2 saat içinde kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.