Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TEKNOFEST 2022’ye sağlıkta yapay zeka projeleriyle damga vurdular

TEKNOFEST 2022’ye sağlıkta yapay zeka projeleriyle damga vurdular

Merhum emekli eğitimci-hayırsever Hatice Bahriye Yağcı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde eğitim hayatına Çiğli’de kazandırılan Karşıyaka Aydoğan Yağcı Bilim ve Sanat Merkezi; İZKA, Erasmus, TÜBİTAK projeler platformunda kazandığı projelerin yanında şimdi de TEKNOFEST’te iki proje ile finalist olmaya hak kazandı. Elde edilen başarı Çiğli ve İzmir eğitim camiasında sevinçle karşılandı.

  • Ege Postası
  • 31.07.2022 - 16:49

Karşıyaka Aydoğan Yağcı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Emine Ece Güleç “ TEKNOFEST Karadeniz kapsamında Ordu'da düzenlenen yarışmalarda Karşıyaka Aydoğan Yağcı Bilim ve Sanat Merkezi olarak; kurumumuz matematik öğretmeni Gözde Zabzun danışmanlığında, öğrencilerimiz İlbey Ege Akman ve Meltem Sevinç 'ten oluşan takımımız TEKNOFEST 2022 Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması Lise Seviyesi Biyoinformatik Analiz Geliştirme Kategorisinde finalist olmaya; kurumumuz Müdür Yardımcısı ve biyoloji öğretmeni Tuğçe Seçkin danışmanlığında öğrencimiz Erva Özsarı, TEKNOFEST 2022 sağlıkta yapay zeka medikal teknolojiler kategorisinde finalist olmaya hak kazanmıştır. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dilerim” ifadelerinde bulundu. Biz de ilçesinde bulunan Karşıyaka Aydoğan Yağcı Bilim ve Sanat merkezine başarılar diler, dereceyle dönmelerini temenni ederiz” dedi.

“GURURLUYUZ”

Hatice Bahriye Yağcı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Adnan Yılmaz da, kurumun ve yetiştirdiği öğrencilerin başarılarıyla büyük gurur duyduklarını ifade ederek, “Sevincimiz yavrularımızın yarışmalarda kazandığı başarılarla bir kat daha artıyor. Ne kadar önemli ve yerinde bir eğitim kurumunu Çiğlimize, İzmir’imize ve ülkemize kazandırdığımızın farkına varıyoruz. Ben başta kurum yetkilileri ve öğrencilerimiz kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.