Dolar 32,5910
%0.36
Euro 34,8187
%0.25
Altın 2.497,710
%0.53
Bist-100 9.446,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TBMM’de kavga! AK Partili Özalan: Hadi lan, terbiyesiz

TBMM’de kavga! AK Partili Özalan: Hadi lan, terbiyesiz

TBMM Genel Kurulu'nda 'hak ihlalleri' konusundaki meclis araştırma önergesi görüşülürken kavga çıktı. Milletvekilleri yumruklarını sıkarak birbirlerinin üzerine yürüdü. Tartışma sırasında AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan "Hadi lan, Sen Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza laf ediyorsun, ayıp be, terbiyesiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.12.2020 - 19:59

TBMM Genel Kurulu’nda ‘hak ihlalleri’ konusundaki araştırma önergesi görüşülürken kavga çıktı. Milletvekilleri yumruklarını sıkarak birbirlerinin üzerine yürüdü.

“OH OH ÇEKMEYE DEVAM EDECEĞİZ, SİZ DE OF OF ÇEKİN”

CHP'li üyeler hak ihlallerinin tek adam ve otoriter rejinmden kaynaklandığını savunurken AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, “Sizin otoriterlik dediğiniz şey bizim uyuşturucu ve insan kaçakçısına, bölücüye ve teröriste karşı şahin politikamızdır. Oh, oh çekmeye devam edeceğiz, siz de of, of çekin” dedi.

CHP’Lİ ÖZKOÇ’TAN AKP’Lİ MESTEN’E YANIT

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise Mesten'e “Sen git PKK'ya hendeklerin kazılması için neden izin verildiğini sor. Habur Sınır Kapısı'ndan teröristler geçerken senin aklın neredeyd? Apartman dairesinden çıkıp sarayda oturanlara sor. Bu ülkedeki ölen askerlere neden ‘kelle' dediğini sor” cevabını verdi.

“BUGÜN DE TERÖRÜ BIRAKIP GELEBİLİRLER”

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan ise “Habur'da bu ülkeye, ‘hukuk nizamına saygı duyarak, bu ülkenin eşit yurttaşı olmak istiyorum, terörü bırakıyorum’ diyenler geldiyse bugün de terörü bırakıp gelebilirler” dedi.

CHP'li Özkoç da “Allah şahidimdir ki Habur Sınır Kapısı'nda adaletin bekçisi olanları oraya dikip de kıyafetleriyle PKK terör örgütünü Türkiye'ye aldıran Recep Tayyip Erdoğan var” cevabını verdi. Bu söz üzerine ortalık karıştı.

“HADİ LAN, AYIP BE, TERBİYESİZ”

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan “Hadi lan, Sen Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza laf ediyorsun, ayıp be, terbiyesiz” derken, AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Milletvekilleri yumruklarını sıkarken itişmeler yaşandı, birleşime ara verildi ve kavga büyümeden önlendi. (Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.