Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süleyman Özışık için harekete geçtiler

Süleyman Özışık için harekete geçtiler

KESK, geçtiğimiz yıl sarf ettiği 'Soylu'ya binlerce kişinin dosyasını götürdüm; görevlerine iade edildiler' sözleri yeniden gündeme gelen Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 22.06.2021 - 19:51

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen ve hakkında 'aracılık' iddiaları konuşulan Özışık kardeşlerden Süleyman Özışık'ın OHAL komisyonlarına ilişkin sözleri ortaya çıkmış, ifadeleri tepki çekmişti. 

Özışık'ın yeniden gündeme gelen açıklamaları tartışma konusu olurken; KESK Özışık için harekete geçti

Oda TV'de yer alan habere göre, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Süleyman Özışık’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve OHAL Komisyonu’na dosya götürerek bazı kişileri göreve iade ettirdiği iddiası üzerine suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

KESK konu ile ilgili şu soruları sordu:

“Süleyman Özışık kimdir? Dosyalar niçin ona gidiyor? Madem dosyalar Süleyman Özışık gibi tiplere gidecekti komisyonu neden kurdunuz? Sıkça duyduğumuz ‘ihraçların rüşvetle iade edildikleri’ iddiası gerçek midir?

OHAL komisyonu ile üyeleri ihraç edilen başta konfederasyonumuz olmak üzere konfederasyonlar dahi görüşemez ve dosya sunamaz iken Süleyman Özışık gibi karanlık tipler nasıl ve hangi sıfatla görüşebilmektedir?

Bu tür kirli işlerle bağlantıların ucu neden hep İçişleri Bakanına çıkmaktadır? İçişleri Bakanı nasıl bir mekanizma ile bu dosyalara bakıp iade kararı vermiştir?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.