Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Setre klasik şıklığın en önemli temsilcileri arasında yer alıyor

Setre klasik şıklığın en önemli temsilcileri arasında yer alıyor

Kadın giyim modası içerisinde en köklü parçalardan biri olan bluzlar her devir popülerliğini koruyor.

  • Ege Postası
  • 23.01.2021 - 10:31

Birbirinden farklı pek çok ortamda kullanılacak şekilde farklı kesimlerle ve kumaşlarla tasarlanan Setre bluz modelleri kadınların şık kombinlerinin değişmez başrol oyuncuları olarak kabul ediliyor. Moda akımlarındaki değişikliklerin yanı sıra sezona göre de özel olarak tasarlanan Setre bluz modelleri her sezon kadınların gardrobundaki en kullanışlı ve şık parçalar olarak ön plana çıkıyor. Setre tüm koleksiyonlarında farklı zevklere sahip farklı yaşlardaki kadınların şıklığına katkıda bulunacak parçalara imza atmaya özen gösteriyor. Bu anlayış doğrultusunda Setre bluz modelleri arasında da her zaman ve her ortam için uygun bir bluz modeli mutlaka yer alıyor. 

Günlük yaşantıda da şık bir davette de kullanılabilecek kruvaze crop bluz modelleri pek çok farklı kombinde kullanılabiliyor. Belden oturan kesimleri ve derin V yaka ayrıntıları ile ön plana çıkan kruvaze bluz modelleri kadınların feminen bir çizgi yakalamasında önemli bir rol oynuyor. Hem pantolonlarla hem eteklerle kullanılabilen kruvaze crop bluzlar ikili takım modelleriyle birlikte mükemmel bir uyum yakalayabiliyor. Göz kamaştıran motiflerin yer aldığı dantelli bluz modelleri kombinlendikleri parçalarla son derece çarpıcı bir stil oluşturulmasını sağlıyor. Dantelli bluzların mini etek ve uzun çizmeler ile kombinlenmesi tüm dikkatleri üzerine toplayan bir stile davetiye çıkarıyor. Yumuşacık dokuları ile bedeni zarifçe saran uzun kollu bluz modelleri ile zarafetin damga vurduğu hoş bir tarz yaratılabiliyor. Asaletin rengi olan siyahın kullanıldığı bluz kombinleri ile kadınlar hem daha fit hem da daha iddialı görünmenin keyfini çıkarabiliyorlar. Kayık yaka bluz modelleri, İspanyol paça pantolonlar ve topuklu ayakkabılar ile kombinlendiğinde çabasız çıklığın en önemli temsilcileri haline gelebiliyor. 

Bluz Modelleri İle En Şık Kombinlere İmza Atabilirsiniz

Dikkat çeken parçaların yer aldığı kombinleri şekillendirmek için kullanılabilecek en doğru parçalardan biri omuz dekolteli bluz modelleri olarak kabul ediliyor. Modla ve pamuk içerikli dokuların zengin bir görünüm verdiği omuz dekolteli bluz modellerine alternatif olan tek omuz bluz modelleri de şıklığına önem veren kadınlar tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. Omuz dekolteli bluz modelleri momjean pantolonlar ile kullanıldığında rahat ve şık bir tarz oluşturulabiliyor. Sneaker ayakkabı ve deri ceket eklendiği takdirde bu kombinle sokak modasının tozunu artırmak garanti bir hale geliyor. V yakalı bluz modelleri tek sezonla sınırlı kalmayıp bahar ve yaz aylarında askılı bluz şeklinde gardroplardaki yerini alıyor. Şık dantellerin ya da tüllerin kullanılmasıyla hareketlendirilen V yaka büstiyer bluz modellerini tercih eden kadınlar göz kamaştırıcı stilleri ile her ortamda bir yıldız gibi parlıyorlar. V yaka bluz ile blazer ceketlerin kumaş pantolon ve topuklu ayakkabı ile kombinlenmesiylemaskülen bir şıklığın altı zarif bir şekilde çizilebiliyor. 

Salaş bluz modelleri her türlü alt giyim ürünü ile son derece rahat bir şekilde kombinlenebildiğinden kadınların hayatını kolaylaştıran parçalardan biri olarak kabul ediliyor. Son yılların popüler kadın giyim stillerinden olan salaş tarzda, taytlarla ya da skinnyjeanler ile kombinlenen sanal bluz modelleri son derece trend bir o kadar da şık bir görünüm yaratılmasını sağlıyor. Dar bluzlara göre daha popüler olan salaş bluzlar son yıllarda her yaştan kadının gardrobunda en çok kullanılan parçalar arasında bulunuyor. Salaş bluz modelleri deri ya da kot pantolonlar ile de kombinlenebiliyor. Bu tür kombinler kadınların girdikleri her ortamda göz alıcı bir şıklık ile ön plana çıkmasını sağlıyor.

Setre Ürünlerini İncelemeden Alışveriş Yapmayın

Kadın modasına yön veren isimlerden Setre modadaki son trendlere göre her sezon yenilediği koleksiyonunda iki takım modellerine de yer veriyor. Son yılların popülerliği giderek artan kadın giyim ürünlerinden ikili takım modelleri modadaki trendler ne olursa olsun her ortamda şık görünmenin anahtarı olarak kabul ediliyor. İş hayatında da özel davetlerde de günlük yaşamda da kullanılabilen ikili takım kombinleri kadınlara bulundukları her ortamın en şık kişisi olma ayrıcalığını vadediyor. Artan popülerliğine bağlı olarak ikili takım modelleri her sezon koleksiyonlarda daha da fazla yer almaya ve çeşitlenmeye başlıyor. Bu sayede her yaştan ve farklı giyim stillerini benimseyen kadınlar kendilerine en uygun ikili takım modellerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. İkili takım kombinleri sayesinde kadınlar ciddi bir o kadar da havalı bir şıklık yakalayabiliyorlar. Sağladıkları ciddi görünümü son derece feminen bir görünüm ile tamamlayan ikili takım modelleri her kadının sahip olmak isteyeceği bir havanın yaratılmasında en önemli rolü üstleniyor. İkili takım modelleri kazak, bluz ve gömlek gibi parçalarla kolayca kombinlenebildiğinden kadınlar için en kullanışlı parçalar arasında yer alıyor. Siz de Setre koleksiyonunda yer alan bluz, ikili takım ve diğer tüm ürünleri incelemek için https://www.setre.com/ adresini ziyaret edebilir; alışverişinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.