Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlıkçıya saldırdı serbest kaldı: İlk iş yine acili bastı

Sağlıkçıya saldırdı serbest kaldı: İlk iş yine acili bastı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Sezer Eşfer'e kaldırım taşı ile saldırmak istediği sırada engellenip, adli kontrol şartıyla serbest kaldıktan sonra doktoru ölümle tehdit ettiği öne sürülen Ali Karataş, yeniden gözaltına alındı. Karataş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 31.07.2022 - 16:56

Olay, 28 Temmuz'da Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu kullandığı sırada gözüne yapıştırıcı madde kaçan Ali Karataş, acil servise geldi. Nöbetçi Dr. Sezer Eşfer, gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra Ali Karataş'a göz doktoruna başvurması gerektiğini söyledi.

"BANA BAKACAKSINIZ"

Duruma öfkelenip, "Bana bakacaksınız" diyen Ali Karataş, acil servis önündeki kaldırım taşını sökerek, doktora saldırmaya kalktı. Hasta yakınlarının araya girmesi ile engellenen Ali Karataş, polislerce gözaltına alınıp, emniyete götürüldü.

Serbest bırakıldı, yine acili bastı Ölüm tehdidi sonrası tutuklandı

BU KEZ ALKOL ALIP, HASTANEYE GİTTİ

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ali Karataş, eylemin teşebbüs aşamasında kalması gerekçesiyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ali Karataş, daha sonra alkol alıp, ikinci kez aynı hastaneye gitti. Ali Karataş'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren Dr. Sezer Eşfer, sosyal medya üzerinden duruma tepki gösterdi.

Serbest bırakıldı, yine acili bastı Ölüm tehdidi sonrası tutuklandı

İKİNCİ KEZ GÖZALTINDA

Doktor hakkında koruma kararı verilirken, tepkiye yol açan süreç ile ilgili Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı itirazda bulundu. Daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ali Karataş hakkında bu kez yakalama kararı çıkartıldı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Ali Karataş, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi.

Serbest bırakıldı, yine acili bastı Ölüm tehdidi sonrası tutuklandı

TUTUKLANDI

Şanlıurfa’da kaldırım taşıyla doktora saldırı girişiminde bulunduktan sonra adli kontrol şartıyla salıverilen ve itiraz üzerine ikinci kez gözaltına alınan uyuşturucu madde bağımlısı Ali Karataş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.