Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü kovalamaca sonucu yakalandı

İzmir'de polisten kaçan ehliyetsiz sürücü, 30 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı. Kovalamaca sonucu yakalanan sürücü, gazetecilerin neden kaçtınız sorusuna, “Ehliyetimiz olmadığı için kaçtık, başka bir amacımız yoktu” cevabını verdi

  • Ege Postası
  • 11.03.2021 - 09:36

İzmir'in Çiğli ilçesinde, polis ekiplerinden kaçan ehliyetsiz sürücü ile yanındaki kişi, 30 kilometrelik kovalamacanın ardından gözaltına alındı.

Evka 5 Mahallesi girişinde, polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurmak istedikleri 35 PPA 76 plakalı cip, kaçmaya başladı.

Polis ekiplerince takibe alınan cip, yaklaşık 30 kilometrelik kovalamacanın ardından Bayraklı ilçesi Smyrna Meydanı'nda önü kesilerek durduruldu.

“Ehliyetimiz olmadığı için kaçtık, başka bir amacımız yoktu”

Ekipler tarafından aracın etrafı sarılırken, sürücü ve yanında bulunan kişi araçtan indirilerek araç sürücüsü alkol testine tabii tutuldu. Alkol metreye üfleyen sürücü alkollü çıkmazken, gazetecilerin neden kaçtınız sorusuna ise “Ehliyetimiz yok, sigorta olmadığı için vize olmadığı için kaçtık. Başka bir amacımız yoktu” cevabını verdi.

Ekiplerce yakalanan ve ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücü Onur O'ya (34), "ehliyetsiz araç kullanmak, trafiği tehlikeye düşürmek, ‘dur' ihtarına uymamak, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek, maske takmamak" suçlarından 6 bin 930 lira ceza kesilirken yanında bulunan kişiye ise sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden ve maske takmamaktan dolayı 4 bin lira ceza kesildi. Araç ise trafikten men edildi.

Yakalanan iki şüpheli emniyete götürülürken, cip ise çekici marifetiyle olay yerinden kaldırıldı. (AA/İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.