Dolar 32,5981
%0.38
Euro 34,8120
%0.23
Altın 2.501,620
%0.69
Bist-100 9.478,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pençe-Kilit operasyonundan acı haber: 1 asker şehit

Pençe-Kilit operasyonundan acı haber: 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun şehit olduğunu duyurdu.

  • Ege Postası
  • 19.04.2022 - 23:34

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu’nun şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

* Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur.

* Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir.

* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

BAKAN AKAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Kahraman silah arkadaşımız, 19 Nisan 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

AKŞENER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit askeri operasyonun şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu için taziye mesajı yayınladı.

Akşener’in sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

“Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Kaan Kanlıkuyu’ya Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun”

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit operasyonunda şehit olan asker Kaan Kanlıkuyu için taziye mesajı yayınladı.

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

“Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan askerimiz Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu’ya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.