Dolar 32,5242
%0.24
Euro 34,8433
%0.35
Altın 2.487,960
%1.04
Bist-100 9.536,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otoyolda donmak üzereyken bulunan şahin kurtarıldı

Otoyolda donmak üzereyken bulunan şahin kurtarıldı

İzmir-Aydın otoyolunda donmak üzereyken bulunan şahin vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Bodrum’a getirilerek bir klinikte tedavi altına alınan şahinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

  • Ege Postası
  • 20.01.2022 - 16:04

İzmir-Aydın otoyolunda vatandaşların donmak üzereyken bulduğu şahin, battaniyeye sarılarak Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’ndeki Peace Veteriner Kliniği’ne getirildi. Veteriner hekim Hasan Paşa Mahmut Çelik, ölmek üzere olduğu belirtilen şahini tedavi edildi.

“ŞU ANDA SAĞLIK DURUMU İYİ”

Çelik, yaptığı açıklamada, “Şahin donmak üzereyken otoyolda bulunmuş, hayvansever dostlarımız bize getirdi. Aşırı soğuk nedeniyle hareket edemiyordu. Bir saat kadar gecikseydi ölebilirdi. İlaç ve ılık su vererek tedavi edilmesini sağladık. Yiyecek olarak et verdik. Şahin kendine geldi, şu anda sağlık durumu çok iyi” dedi.

Çelik, konu ile ilgili Doğal Yaşam Derneği ile iletişime geçtiklerini ve yaralı şahinin bugün öğle saatlerinde tekrar doğaya bırakılacağını belirterek, “Havalar çok soğuk, doğal yaşam ortamında biraz hasta veya biraz aç kalan hayvanlar donma tehlikesi ile karşı karşıya kalabiliyor. Şahin de donmak üzereyken duyarlı vatandaşlarımız sayesinde hayata döndürüldü. Bugün normal yaşamına doğal ortamında devam edecek” diye konuştu. (ANKA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.